ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:30
 

O Ralph Lauren λανσάρει συλλογή με sold out κομμάτια του

Περιλαμβάνει πάνω από 150 δυσεύρετα κομμάτια του οίκου, συμπεριλαμβανομένου κομμάτια της συλλογής Polo Sport που παρουσιάστηκε ξανά πρόσφατα

Newsroom K

Όταν μιλάμε για τον Ralph Lauren, μιλάμε για έναν διαχρονικό οίκο, έναν κλασικό σχεδιαστή με κομψά, timeless κομμάτια που όπως και να το κάνουμε, όλοι θα θέλαμε στην γκαρνταρόμπα μας αλλά για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσαμε να τα αποκτήσουμε. Τώρα ο οίκος έρχεται να κάνει το πιο τέλειο, και θα σου πούμε ακριβώς τι θέλουμε να πούμε.

Η συλλογή ''Re/Sourced'' είναι μια προσεκτικά επιμελημένη σειρά από vintage Ralph Lauren κομμάτια, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με το διαδικτυακό κατάστημα Depop. Περιλαμβάνει πάνω από 150 δυσεύρετα κομμάτια του οίκου, συμπεριλαμβανομένου κομμάτια της συλλογής Polo Sport που παρουσιάστηκε ξανά πρόσφατα.

Σίγουρα αυτό, αν είσαι φαν του οίκου, ακούγεται σούπερ αλλά για την ακρίβεια είναι επίσης μια προσπάθεια στη βιωσιμότητα των ρούχος. Στόχος του Depop είναι να πουλά second hand κομμάτια, δίνοντας του δεύτερη και τρίτη ευκαιρία.

Ένα από τα κομμάτια της ''Re/Sourced''.

''Ο Ralph Lauren και το Depop ήταν μεγάλη έμπνευση επιχειρηματικότητας. [...] Είναι σημαντικό να καταλάβει η βιομηχανία της μόδας πως δεν είναι απλά μέρος μιας τάσης, αλλά επενδύει στην αλλαγή στον τρόπο παραγωγής και πώλησης ρούχων. Υπάρχει τρόπος να είσαι ηγέτης στην αγορά και να απολαμβάνεις καθαρό αέρα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιληφθούμε όλοι'' δήλωσε ο Adam Milnes, ένας εκ των υπεύθυνων των κομματιών της συλλογής.

Δείτε το βίντεο του Depop.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση

X