ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σαουδική Αραβία: Θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά Εβδομάδα Μόδας

«Η εκδήλωση θα αναδείξει τα καλύτερα δημιουργικά μας ταλέντα» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Επιτροπής

must.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για πρώτη φορά μια Εβδομάδα Μόδας, η οποία θα λάβει χώρα στο Ριάντ από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου. Σε αυτό το επίσημο γεγονός, συμμετέχουν 30 μόδιστροι και εταιρείες μόδας από τη χώρα. Πέρα από την εναρκτήρια εκδήλωση, που οργανώνεται από την Επιτροπή Μόδας της Σαουδικής Αραβίας, θα υπάρχει επίσης έκθεση όπου θα παρουσιάζονται ενδύματα και αξεσουάρ από σχεδιαστές και μάρκες.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Επιτροπής, Μπουράκ Τσακμάκ, τόνισε σε ανακοίνωσή του, «Για πρώτη φορά, καλωσορίζουμε την παγκόσμια κοινότητα μόδας στο κέντρο της μόδας, της Σαουδικής Αραβίας, εδώ στο Ριάντ. Η εκδήλωση θα αναδείξει τα καλύτερα δημιουργικά μας ταλέντα, επιτρέποντας μια ακόμη ευκαιρία στα brand μας να συνδεθούν με τον κόσμο. Είτε είστε μαζί μας προσωπικά είτε μέσω streaming, ανυπομονούμε να αναδείξουμε τι έχει να προσφέρει η σαουδαραβική μόδα».

Λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση αυτής της Εβδομάδας Μόδας αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ανδρικής Μόδας στο Παρίσι και της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής. Σε αυτές τις εκδηλώσεις, η Επιτροπή Μόδας της Σαουδικής Αραβίας παρουσίασε αρκετούς σαουδάραβες σχεδιαστές, οι οποίοι παρουσίασαν τις συλλογές τους σε επιδείξεις μόδας.

Η βιομηχανία μόδας στη Σαουδική Αραβία έχει βιώσει εντυπωσιακή ανάπτυξη και αλλαγές τα τελευταία χρόνια, και η διοργάνωση της Εβδομάδας Μόδας στο Ριάντ αποτελεί μια ένδειξη της αφοσίωσης της χώρας στην προώθηση του αναπτυσσόμενου συστήματος μόδας. Σύμφωνα με την έκθεση της Fashion Futures, αναμένεται ότι οι λιανικές πωλήσεις στον τομέα της μόδας στη Σαουδική Αραβία θα αυξηθούν κατά 28%, φτάνοντας τα 32 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση