ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το πρώτο υπαίθριο fashion show του Φθινοπώρου είναι γεγονός!

Η επίσημη ανακοίνωση του Riccardo Tisci για τον οίκο Burberry

Newsroom K

Η πανδημία είναι γεγονός πως ανάγκασε τους μεγαλύτερους οίκους να ξανασκεφτουν τα προγραμματισμένα σόου τους, με αποτέλεσμα αρκετοί απ' αυτούς να τα ακυρώσουν εντελώς. Ο Burberry δεν ανήκει σ' αυτούς. Τον Σεπτέμβριο, ο Riccardo Tisci ετοιμάζεται να παρουσιάζει την Ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου, με ταιριαστό όνομα ''Burberry in Nature''.

Η πρωτότυπη εμπειρία θα λάβει χώρα στις 17 Σεπτεμβρίου, με τις απαραίτητες συνθήκες έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλικό στο περιβάλλον, θα έχει περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων αλλά θα μεταδοθεί επίσης ψηφιακά για όποιο θέλει να παρακολουθήσει.

''Σαν άνθρωποι, πάντα είχαμε μια βαθιά ελξη προς τη φύση. Έπρεπε να σεβαστούμε και να βασιστούμε στη δύναμη της για την ύπαρξη μας, όσο θαυμάζουμε και δοξάζουμε την εξωπραγματική ομορφιά της. Κυρίως τώρα, αρχίσαμε να συνδεόμαστε ξανά με αυτή και γι' αυτό το σόου ήθελα να γιορτάσω αυτά τα συναισθήματα, φέρνοντας την κοινότητα μας κοντά, σε μια δημιουργική εμπειρία που λαμβάνει χώρα μέσα στο όμορφο, φυσικό τοπίο της Βρετανίας'' είπε ο Tisci στην επίσημη ανακοίνωση.

Όπως είπαμε και πριν, ο Tisci είναι ανάμεσα στους λίγους σχεδιαστές που έχουν πλανά για τον Σεπτέμβριο. Οίκοι όπως ο Michael Kors, o Marc Jacobs και ο Saint Laurent ανακοίνωσαν ήδη πως δεν πρόκειται να παρουσιάσουν κάτι το φθινόπωρο ενώ ο Gucci, που πρόκειται να παρουσιάσει το σόου του στις 17 Ιουλίου κατά τη Ψηφιακή Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο, ανακοίνωσε πως τα σόου του θα περιοριστούν σε δύο ανά χρόνο.

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μόδα: Τελευταία Ενημέρωση