ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

2021 ready με αυτές τις 3 diy μάσκες μαλλιών

Για τα πιο κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Είτε πρόκειται για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά, λιπαρότητα και μαλλιά που δεν μεγαλώνουν καθόλου εύκολα, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο. Η κάθε γυναίκα έχει τα δικά της προβλήματα στα μαλλιά και αυτά οφείλονται στην αλλαγή του καιρού, τη θερμότητα εσωτερικών χώρων, τη ρύπανση της ατμόσφαιρας και των styling tools που κακά τα ψέματα, είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν αυτά τα hair troubles.

Άντι να σπεύσετε στο κοντινότερο κομμωτήριο και να αγοράσετε ακόμα μια μάσκα μαλλιών που δεν θα έχει κανένα ορατό αποτέλεσμα, γιατί δεν ρίχνετε πρώτα μια ματιά στο ντουλάπι της κουζίνας σας; Εκεί θα βρείτε καθημερινά υλικά που χρησιμοποιείτε στη μαγειρική σας αλλά κάνουν θαύματα στα μαλλιά σας.

Παρακάτω, έχουμε καταγράψει τις καλύτερες μάσκες DIY που μπορείτε να φτιάξετε αυτή τη στιγμή για να είστε πανέτοιμες και εκθαμβωτικές με τον ερχομό του νέου έτους.

Μάσκα από μέλι, αυγό και apple cider vinegar για ξηρά μαλλιά
Εάν τα μαλλιά σας αισθάνονται (και φαίνονται) λίγο ξηρά, τότε δοκιμάστε αυτή τη μάσκα από μέλι, αυγό και apple cider vinegar. Είναι μια εξαιρετική ενυδατική θεραπεία που παρέχει λάμψη και θρέφει την τρίχα στο μάξιμουμ. Ανεξάρτητα από την ταλαιπωρία και τη φθορά που έχουν υποστεί τα μαλλιά σας, οι ενυδατικές ιδιότητες αυτών των υλικών, θα επαναφέρουν τα ποσοστά υγρασίας και απαλότητας. Αφήστε το μείγμα με τα τρία υλικά πάνω στα μαλλιά σας για 30 έως 40 λεπτά, πριν το ξέβγαλμα με χλιαρό νερό. Αυτή η θρεπτική θεραπεία λειτουργεί για όλους τους τύπους μαλλιών.

Μάσκα από κανέλα και λάδι καρύδας για μαλλιά που δεν μεγαλώνουν
Δοκιμάστε μια μάσκα με βάση την κανέλα - το αντιμικροβιακό μπαχαρικό το οποίο είναι γνωστό ότι διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και προάγει την ανάπτυξη και τη δύναμη των μαλλιών. Ανακατέψτε καλά τα δύο υλικά και απλώστε τη μάσκα στις ρίζες, κάνοντας απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αφήστε το μείγμα για 30 έως 45 λεπτά και ξεπλύνετε. Στόχος σας για να δείτε αποτελέσματα, είναι να κάνετε αυτή τη μάσκα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Μάσκα από ασπράδι αυγού και χυμό λεμονιού για μαλλιά που λαδώνουν εύκολά
Εάν είστε επιρρεπείς σε λιπαρά μαλλιά, μια μάσκα από αυγά θα κάνει θαύματα στο τριχωτό της κεφαλής σας. Επικεντρωθείτε ωστόσο μόνο στα ασπράδια, αναμειγνύοντάς τα με χυμό από λεμόνι. Απλώστε το μείγμα σε όλο το μήκος των μαλλιών σας αλλά ιδιαίτερα στις ρίζες σας. Αφήστε τη μάσκα για περίπου 40 με 50 λεπτά και ξεβγάλατε την με χλιαρό νερό.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση