ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πες αντίο στη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα με… σοκολάτα!

H σοκολατοθεραπεία είναι μια συνεδρία θεραπείας βασισμένη στη σοκολάτα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Εκτός από την πιο γλυκιά απόλαυση και τον πιο ακαταμάχητο πειρασμό η σοκολάτα και το κακάο είναι ένα συστατικό που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στον τομέα της αισθητικής. Περιέχει πρωτεΐνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες Α, Β, D, και E αποτελώντας μία θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης, θρέψης, χαλάρωσης και ευεξίας.

Αυτή η θεραπεία καταπολεμά αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα και ενεργοποιεί την φυσική διαδικασία εξάλειψης του λίπους. Η σοκολάτα έχει αντιοξειδωτική δράση, διασπά τα λιπίδια και αυτά μαζί με άλλες βλαβερές τοξίνες αποβάλλονται από τον οργανισμό μας. Η επιδερμίδα ενισχύεται με βιταμίνη Β, αμινοξέα και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Το μασάζ αποτελεί χαλαρωτική θεραπεία και σε συνδυασμό με τη σοκολάτα εμφανίζει εκπληκτικά αποτελέσματα. Το κακάο διεγείρει την παραγωγή και έκκριση ενδορφινών ουσιών στον εγκέφαλο και βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους και του στρές. Η αίσθηση της σοκολάτας πάνω στο δέρμα και το πλούσιο φυσικό άρωμά της δημιουργούν μία ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευφορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ
X