ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

3 tips για να εφαρμόσετε το foundation σας σαν επαγγελματίας

Για ένα φυσικό και αψεγάδιαστο look

must.com.cy

ΤΗΣ ΡΙΑΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Ένα από τα πολλά προϊόντα που τείνουμε εμείς οι γυναίκες να φοράμε σχεδόν σε καθημερινή βάση, είναι το foundation μας, καθώς αυτό μας χαρίζεις λάμψη και ζωντάνια στο πρόσωπό μας, καλύπτοντας ατέλειες και μαύρους κύκλους.

Ωστόσο, το foundation μπορεί να δώσει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά, κάνοντας την επιφάνεια του δέρματός μας να φαίνεται πιο τραχεία, να φαίνεται λιπαρή, ενώ με τη λανθασμένη ποσότητα, μπορεί να αναδείξει ακόμα περισσότερο τις ρυτίδες και τις ατέλειές μας.

Επομένως, δεν έχετε παρά να κάνετε scroll down και να δείτε 3 απλά tips για να εφαρμόσετε το foundation σας, για αψεγάδιαστα και σούπερ φυσικά looks.

Less is more
Εφαρμόστε foundation όσο χρειάζεστε και όχι περισσότερο. Το περιττό προϊόν στο πρόσωπό σας θα κάνει την επιδερμίδα σας να δείχνει cakey, δηλαδή αρκετά λιπαρή και τραχιά.

O σωστός τρόπος εφαρμογής
Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι εφαρμογής foundation, και ο καθένας ποντάρει σε αυτόν που τον διευκολύνει καλύτερα. Ωστόσο ένας από τους καλύτερους τρόπους εφαρμογής είναι με τα δάκτυλά μας, καθώς η θερμοκρασία του σώματος μας ζεσταίνει το προϊόν και απλώνεται καλύτερα.

Ξεφορτωθείτε το περιττό προϊόν
Αυτό το step είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα σας χαρίσει μια πιο φυσική όψη. Αφού απλώσετε το foundation στο πρόσωπό σας, πάρτε ένα ελαφρός νωπό σφουγγαράκι ομορφιάς και ταμπονάρετε σε όλη την επιφάνεια, έτσι ώστε να γίνει πιο λεία η επιφάνεια, απορροφώντας την extra ποσότητα foundation.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση