ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

4 τρόποι για να μειώσετε τη λιπαρότητα των μαλλιών σας

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα

Newsroom K

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές από εμάς είναι τα λιπαρά μαλλιά, που κακός τείνουμε να πλένουμε κάθε μέρα έτσι ώστε να απαλλαχτούμε από αυτά. Ωστόσο, αυτή η ενέργεια χειροτερεύει την κατάσταση, όσο και αν δεν θέλετε να το πιστέψετε.

Η λιπαρότητα των μαλλιών μπορεί να είναι κληρονομική, αλλά επίσης να δημιουργείτε και από άλλους παράγοντες όπως ορμονικές διαταραχές , το στρες και τη διατροφή. Έτσι, για μια ουσιαστική αντιμετώπιση θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας. In the meantime όμως, υπάρχουν κάποια beauty tips, που αν εφαρμόσετε, θα σας βοηθήσουν να μειώσετε έστω και λίγο την λιπαρότητα στα μαλλιά σας.

1. Είναι σημαντικό να αχρησιμοποίητε ειδικό σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά όταν λούζεστε, που δεν ερεθίζει το τριχωτό και καθαρίζει σε βάθος.

2. Αποφύγετε πάση θυσία να λούζετε τα μαλλιά σας κάθε μέρα γιατί αυτή η συνήθεια μπορεί να εντείνει τη λιπαρότητα ακόμα περισσότερο. Προσπάθησε να λούζεσαι κάθε δεύτερη μέρα.

3. Όταν λούζετε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιείστε αρχικά χλιαρό νερό και στο τέλος κρύο. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπου όλοι μας επιθυμούμε ένα ζεστό και cozy ντους, θα σας πρότεινα, όταν λούζετε τα μαλλιά σας, να αναποδογυρίσετε το κεφάλι προς τα κάτω και να τα ξεπλύνετε με κρύο νερό, χωρίς αυτό να σας ακουμπά.

4. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό, να μην ακουμπάτε τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια της ημέρα, γιατί με αυτό τον τρόπο μεταφέρετε τη λιπαρότητα στις ρίζες σας.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

3 beauty resolutions για το 2021

3 beauty resolutions για το 2021

Παίρνουμε την απόφαση να κάνουμε περισσότερο focus στον εαυτό μας, προσθέτοντας μερικά resolutions στη ρουτίνα ομορφιάς ...
Newsroom K
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ