ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

5+1 χτενίσματα για όσες δεν πρόλαβαν να λουστούν

Τα λιπαρά μαλλιά δεν είναι πρόβλημα.

must.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Η λιπαρότητα των μαλλιών απασχολεί πολλές γυναίκες και συχνά επηρεάζει την εμφάνισή τους και την ψυχολογία τους. Έχουμε όλες βιώσει αυτήν την κατάσταση όταν δεν προλαβαίνουμε να λούσουμε τα μαλλιά μας την προηγούμενη ημέρα και θέλουμε ένα γρήγορο χτένισμα που θα μας βοηθήσει να καλύψουμε την ανεπιθύμητη λιπαρότητα με κομψό τρόπο. Έχουμε χάσει το μέτρημα με το πόσες φορές μας έχει συμβεί αυτό.

Όταν τα μαλλιά μας είναι άλουστα, αντιμετωπίζουμε δυσκολίες καθώς αυτά είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχουμε στην εμφάνισή μας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η λύση είναι να δημιουργήσουμε ένα στιλάτο χτένισμα που θα καλύπτει τη λιπαρότητα των μαλλιών μας.

Εκτός από το να φορέσουμε ένα αθλητικό-chic καπέλο ή ένα κομψό, σοφιστικέ μαντήλι στο κεφάλι, μπορούμε να δοκιμάσουμε διάφορα χτενίσματα που είναι ιδανικά για τις ημέρες που τα μαλλιά μας είναι άλουστα.

Αξιοποιήστε την ευκαιρία όταν τα μαλλιά σας είναι άλουστα, καθώς είναι πιο ευκίνητα και ιδανικά για διάφορα χτενίσματα. Αντιμετωπίστε ένα "bad hair day" ή απλά τις ημέρες που βιάζεστε και δεν έχετε χρόνο να διαμορφώσετε τα μαλλιά σας, επιλέξτε ένα σφιχτό και ψηλό ponytail. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ