ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

6 tips για να διατηρηθεί περισσότερο το μανικιούρ σας

Bάλτε τέλος στα απεριποίητα νύχια μια και καλή

Newsroom K

Εάν κουραστήκατε να βάφετε τα νύχια σας συνεχώς επειδή το βερνίκι νυχιών σας τείνει να ξεβάφει, να ξεφλουδίζει ή απλά να μην διαρκεί τόσο όσο το περιμένατε (αλλά δεν είστε φαν του gel στα νύχια)… μην ανησυχείτε, γιατί πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας μερικά nail hacks που εφάρμοσα και εγώ η ίδια, τα οποία βοηθούν στη διατήρηση του χρώματος για περισσότερο χρονικό διάστημα.

1. Χρησιμοποιήστε μια strengthener βάση στα νύχια σας
Το βερνίκι διαρκεί περισσότερο όταν τα νύχια είναι υγιή. Μια ενισχυτική βάση μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση των βλαβών στα νύχια, ώστε να μην ξεφλουδίζει το βερνίκι και αυτά να μην σπάνε.

2. "Ξεβάψτε τα" ακόμα και αν δεν είναι βαμμένα
Ακόμα κι αν τα νύχια σας δεν έχουν ίχνος βερνικιού επάνω τους, περάστε ένα coat με nail remover στο βαμβάκι για να αφαιρέσετε τα φυσικά έλαια του νυχιού.

3. Αποφύγετε το μούλιασμα στο νερό
Ένα λουτρό νερού για τα χέρια πριν από ένα μανικιούρ θα κάνει τα νύχια σας να διογκωθούν. Όταν στεγνώσουν και συρρικνωθούν, το βερνίκι σας θα σπάσει. Ζητήστε από το σαλόνι ομορφιάς να παραλείψει αυτό το βήμα.

4. Χρησιμοποιήστε τη σωστή βάση
Δεν λειτουργούν όλα τα base προϊόντα το ίδιο. Προτιμήστε ένα κολλώδες (tacky) προϊόν για να διατηρήσει το βερνίκι νυχιών σας περισσότερο.

5. Ρίξτε το μπουκάλι
Το κούνημα ενός βερνικιού στο μπουκάλι πριν από τη χρήση, εμποτίζει το χρώμα με φυσαλίδες αέρα, που αυτές με τη σειρά τους οδηγούνται στα νύχια. Ανακατέψτε το βερνίκι κρατώντας το όρθιο ανάμεσα στις παλάμες σας, κουνώντας τα χέρια σας μπρος πίσω.

6. Χρησιμοποιήστε λεπτές στρώσεις
Τα παχύτερα στρώματα βερνικιού δεν στεγνώνουν τόσο καλά όσο τα λεπτά στρώματα. Εφαρμόστε το βερνίκι νυχιών σας σε λεπτές στρώσεις και προσθέστε τις επόμενες όταν η προηγούμενη στεγνώσει εντελώς.

Πηγή: Must

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

3 beauty resolutions για το 2021

3 beauty resolutions για το 2021

Παίρνουμε την απόφαση να κάνουμε περισσότερο focus στον εαυτό μας, προσθέτοντας μερικά resolutions στη ρουτίνα ομορφιάς ...
Newsroom K
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ