ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

8 make up λάθη που κάνουμε στο γραφείο και πώς να τα αποφύγουμε

Τα λάθη του make up που κάνουμε στο γραφείο και πρέπει να τα προσέξουμε

Newsroom K

Στο γραφείο μπορεί να περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Εννοείται πως θέλουμε να δείχνουμε και εκεί όμορφες. Υπάρχουν όμως κάποια λάθη και παγίδες που όλοι μπορεί να κάνουμε στο γραφείο. Αυτά είναι τα εξής:

1. Το φώς στο γραφείο συνήθως δεν είναι πολύ καλό και αυτό μας οδηγεί στο να κάνουμε πολλά λάθη είτε βάζοντας υπερβολικό make up είτε να μην δείχνουμε τόσο καλές με αυτό το φώς. Γι’ αυτό αποφύγετε να βαφτείτε στο γραφείο, προτιμήστε κάπου όπου έχει φυσικό φώς.

2. Αποφύγετε τις λάμψεις και οτιδήποτε μεταλλικό στο make up σας στο γραφείο αφού θα δείχνετε έτοιμες για βραδινή έξοδο και όχι για το γραφείο. Αν αγαπάτε τις λάμψεις προτιμήστε τες στο ρουζ σας αφού αυτό θα σας κάνει να έχετε ένα πολύ fresh και υγιές πρόσωπο. Οπουδήποτε αλλού θα φαίνεται υπερβολικό.

3. Υπερβολικό foundation: Τα υπερβολικά χρώματα, πολύ πιο σκούρα από τον τόνο του προσώπου σας θα δείχνουν βαρετά κατά την διάρκεια της ημέρας. Δώστε έμφαση σε ένα καλό concealer για τα μάτια σας, καλύψτε οποιεσδήποτε κοκκινίλες. Μην χρησιμοποιείται βαρετή πούδρα αφού το make up σας στο γραφείο πρέπει να είναι ελαφρύ και φυσικό.

4. Μην ανανεώνετε το make up σας στο γραφείο. Εκτός και αν είστε το αφεντικό ή η beauty editor. Διαφορετικά δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία για να είναι διάχυτα κραγιόν και foundations στο γραφείο.

5. Μην ξεχάσετε τα φρύδια: Δώστε έμφαση στα φρύδια σας και μην ξεχνάτε να τα βάφετε σωστά αφού είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό στο πρόσωπο και πολλές φορές το αγνοούμε. Αυτό μπορεί να αναδείξει ή να καταστρέψει το make up μας.

6. Προσοχή στο contouring: Όσο δημοφιλές κι’αν είναι το contouring αποφύγετε το στο γραφείο όπου τα φώτα δεν είναι ιδανικά για αυτό και θα δείχνετε υπερβολικές.

7. Μην ξεχνάτε το ρουζ: Ενώ πολλές φορές νομίζουμε πως με μια bb κρέμα ή ένα foundation είναι αρκετά δεν είναι αν δεν βάλουμε ρουζ. Το ρουζ θα μας φωτίσει, θα μας προσφέρει χρώμα και το πρόσωπο μας το χρειάζεται.

8. Μην κάνετε όλη την beauty ρουτίνα σας στο γραφείο. Προτιμήστε να ξυπνήσετε λίγο πιο νωρίς για να βαφτείτε στο σπίτι, και πάρτε μαζί σας την πούδρα την μάσκαρα και το κραγιόν σας για να φρεσκαριστείτε. Δεν είναι καθόλου σωστό και επαγγελματικό να το κάνετε αυτό στο γραφείο σας.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση