ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανακτήστε τη χαμένη ενέργεια με 5 απλά βήματα

Αλλάξτε την καθημερινότητά σας και τα ποσοστά ενέργεια σας

Newsroom K

Do not snooze...είναι τόσες οι φορές που πατάμε το "snooze", όταν τελικά αποφασίζουμε να σηκωθούμε από το κρεβάτι και ό,τι μας έχει απομείνει χρονικά είναι ένα μπουκάλι ξηρού σαμπουάν και μια έφοδος στο φούρνο της γειτονιάς. Τίποτα καλό δεν μας προσφέρει αυτή η πρωινή ρουτίνα.Έτσι, σε μια προσπάθεια ενισχύσουμε την ευδιαθεσία μας και την εφορία σε μυαλό και σώμα, ακολουθήσαμε το ρητό "η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται" μαζί με τα παρακάτω tips.

Καθαρός αέρας

Ανοίξτε το παράθυρό σας (ακόμα και το χειμώνα) και αφήστε τον καθαρό αέρα να μπει στο δωμάτιο, ενώ κάνετε μια σειρά από ήπιες διατάσεις. Μπορείτε, επίσης, να επιδοθείτε σε ασκήσεις αναπνοής όπως εκείνη των πέντε λεπτών, ενώ κάθεστε στο κρεβάτι σας με την πλάτη σας σε ευθεία θέση και τα μάτια σας κλειστά. Πρόκειται για μια πολύ απλή και εξαιρετικά αποτελεσματική άσκηση αναπνοής, που λέει: εισπνέετε για πέντε δευτερόλεπτα και εκπνέετε πέντε δευτερόλεπτα, για περίπου πέντε λεπτά.

Καφεΐνη

Ενισχύστε τον πλούσιο, σκούρο καφέ σας προσθέτοντας μια κουταλιά κρύο λάδι καρύδας και μια κουταλιά μέλι. Και τα δύο αυτά συστατικά είναι γνωστά για τις αποτοξινωτικές τους ιδιότητες, την επιτάχυνση του μεταβολισμού και την ενίσχυση της διαδικασίας της πέψης.

Πόδια

Τα πόδια μας είναι γεμάτα αισθητήρια νεύρα, τα οποία όχι μόνο επηρεάζουν την ισορροπία και τη στάση μας, αλλά και τη νοητική μας συγκέντρωση και οξύτητα. Ξεκινήστε τη μέρα σας με μικρές ασκήσεις για τα πόδια, όπως για παράδειγμα: πατώντας μια μπάλα του γκολφ ή του τένις και αφήνοντας απαλά το βάρος σας με κυκλικές κινήσεις, ενώ έχετε ήδη σηκωθεί και βουρτσίζετε τα δόντια σας.

Χαμόγελο

Ενώ βρίσκεστε ακόμα στο κρεβάτι, σκεφτείτε κάτι που θα σας κάνει να χαμογελάσετε (ζώο, πρόσωπο, θετική κατάσταση ή τόπο) και κρατήστε αυτό το συναίσθημα στην πρωινή σας ρουτίνα, απολαμβάνοντας το κύμα ενδορφινών και σεροτονίνης που απελευθερώνεται. Η θετική στάση για τη ζωή έχει σημαντικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα, ενισχύει το κίνητρο, αυξάνει την παραγωγικότητα και προσφέρει ευεξία.

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

5 outfits από τη Lydia Rose

5 outfits από τη Lydia Rose

Με ένα απλό scroll στο προφίλ αυτής της blogger, θα δείτε ακριβώς τον λόγο που μας αρέσει και εμάς τόσο πολύ
Newsroom K
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ
X