ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτά είναι τα χτενίσματα που αγαπούν τα Vanilla Girls

Είναι απλά στην εκτέλεση και αποπνέουν τον πιο chic effortless αέρα

must.com.cy

Εάν σας αρέσει να παρακολουθείτε reels και TikToks στον ελεύθερο σας χρόνο, αποθηκεύοντας διάφορα βιντεάκια όσον αφορά τη μόδα και την ομορφιά, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να σας έχει διαφύγει η παρακάτω τάση που αυτή τη στιγμή επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος για τη "Vanilla girl" αισθητική, που είναι η πιο σύγχρονη και νεανική εκδοχή της clean beauty aesthetic. Πρόκειται για μία τάση που θέλει τα μίνιμαλ και φυσικά looks να πρωταγωνιστούν, τα οποία αποπνέουν μια πολυτέλεια και μια κομψότητα, που έρχεται effortless με την όλη εμφάνιση μίας γυναίκας.

Για να υιοθετήσετε αυτή την τάση θα πρέπει αποφύγετε τις υπερβολές στο μακιγιάζ σας και να δώσετε έμφαση στις φυσικές γυαλάδες, τα ροδαλά μάγουλα και τα fluffy φρύδια.

Όσον αφορά τώρα τα μαλλιά, έχουν και αυτά το δικό τους ξεχωριστό κεφάλαιο, με τα trendy χτενίσματα που υιοθετούν τα Vanilla girls για να συμπληρώσουν την εν λόγω αισθητική.

Έτσι, έχουμε τους κότσους ή τα μαζεμένα μαλλιά με τα γνωστά μας κλάμερ, τις περίτεχνες αλογοουρές, τα ανάλαφρα 90s blow-dry χτενίσματα, τις πλεξούδες αλλά και τα χαλαρά, ίσια μαλλιά που ωστόσο δεν έχουν αυστηρά sleek όψη.

Είναι απλά στην εκτέλεση και αποπνέουν τον πιο chic effortless αέρα. Δείτε πιο κάτω ποια είναι αυτά.

Δείτε τις φωτογραφίες στο MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ