ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βρείτε το κατάλληλο αντηλιακό για εσάς κάπως έτσι

Η καθημερινή προστασία από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου είναι σημαντική,

must.com.cy

Ριάνα Στυλιανού

Ο ήλιος είναι πηγή ενέργειας και ευφορίας, όμως η έκθεση μας σε αυτόν θέλει μέτρο γιατί αν χάσουμε το παιχνίδι τότε αρχίζουν τα προβλήματα.

H υπερβολική έκθεση στον ήλιο αφήνει σημάδια στο δέρμα μας, με αποτέλεσμα να προκαλείται η φωτογήρανση, οι καφέ κηλίδες αλλά και διάφορες μορφές καρκίνου του δέρματος.

Γι’ αυτόν τον λόγο θυμίζουμε ότι η προστασία της επιδερμίδας μας είναι το Άλφα και το Ωμέγα όσον αφορά την υγεία μας, έτσι λοιπόν επενδύουμε σε ένα καλό προϊόν, τόσο για το σώμα όσο και το πρόσωπό μας.

Βρείτε το δικό σας ιδανικό αντηλιακό με αυτούς τους τρόπους:

1. Αρχίστε κατηγοριοποιώντας τις ανάγκες σας. Θέλετε υψηλή προστασία, προστασία με ενυδάτωση, ή προστασία με αίσθηση δροσιάς; Έτσι θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε μια πιο συγκεκριμένη γκάμα αντηλιακών προϊόντων.

2. Σειρά έχει να αποφασίσετε το ιδανικό αντηλιακό με βάση την επιδερμίδα σας. Αν είναι λιπαρή χρειάζεστε αντηλιακό με ελαφριά υφή, αν είναι ξηρή ένα milky προϊόν θα είναι ιδανικό.

3. Σειρά έχει η υφή που προτιμάτε, όπως σπρέι, γαλάκτωμα, σε μορφή λαδιού ή παχύρευστη κρέμα.

4. Απαντώντας σε αυτές τις ερωτήσεις και σε άλλες ακόμα που θα θέσετε εσείς ανάλογα με τις ανάγκες σας θα καταφέρετε να βρείτε το σωστό προϊόν που θα σας βοηθήσει να μαυρίσετε με προστασία ενώ θα σας προστατέψει από τις τόσο επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ