ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ένα beauty tip για να έχετε ενυδατωμένα χείλη και κάτω από τη μάσκα

Για υγιή και ζουμερά χείλη

Newsroom K

Η ενυδάτωση γενικότερα είναι πάρα πολύ σημαντική, όπως επίσης και η εφαρμογή αντηλιακού, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες. Για να διατηρήσετε μια νεανική επιδερμίδα πρέπει να εντάξετε την περιποίηση του προσώπου σας στην καθημερινότητά σας και να εφαρμόζετε αυτή τη ρουτίνα στις δικές σας ανάγκες.

Φυσικά, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε οι πλείστες από εμάς αυτό το διάστημα... αλλά θα είναι πολύ πιο έντονο σε 2-3 εβδομάδες όταν το κρύο έρθει για τα καλά, είναι τα αφυδατωμένα χείλη. Όχι μόνο φαίνονται άτονα χωρίς ζωντάνια, καμιά φορά μπορεί να είναι και επώδυνα, έτσι η σωστή περιποίηση των χειλιών μας είναι ζωτικής σημασίας.

Η λεπτή και ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών θέλουν ειδική περιποίηση, για παράδειγμα, μπορείτε να εφαρμόζετε ελάχιστη κρέμα ματιών πάνω στα χείλη σας το βράδυ, έτσι ώστε να δράσουν τα συστατικά και να μειώσουν τις ρυτίδες γύρο από αυτή τη περιοχή.

Ωστόσο, ένα tip που καλό θα ήταν να ακολουθούσατε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, είναι να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και το επιπλέον δέρμα από τα χείλη σας, με ένα sugar scrub που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας με λίγη ζάχαρη και μέλι, ή να τρίψτε απαλά τα χείλη με ένα μαλακό πετσετάκι βουτηγμένο σε ζεστό νερό. Μετά τα χείλη σας θα είναι έτοιμα να απορροφήσουν το lip balm πολύ καλύτερα.

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

3 beauty resolutions για το 2021

3 beauty resolutions για το 2021

Παίρνουμε την απόφαση να κάνουμε περισσότερο focus στον εαυτό μας, προσθέτοντας μερικά resolutions στη ρουτίνα ομορφιάς ...
Newsroom K
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ