ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εξαφανίστε τα σπυράκια μέσα σε ένα βράδυ με αυτή τη DIY μάσκα

Πρόκειται για μια μαγική DIY μάσκα προσώπου, που αποτελείτε από μόνο δύο υλικά, τα οποία τα έχετε ήδη στη κουζίνα σας

Newsroom K

Είμαι σίγουρη, πως δεν υπάρχει καμία γυναίκα εκεί έξω που να μην είχε έρθει αντιμέτωπη με κάποιο σούπερ ενοχλητικό σπυράκι, λίγες μέρες πριν από ένα σημαντικό event. Γενέθλια, πρώτο ραντεβού ή ένα πάρτι… you name it! Σημασία έχει πως η ακμή δεν πρέπει να μας προκαλεί πανικό ή ανασφαλείς γιατί όλες οι γυναίκες είναι όμορφες με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Ωστόσο, εάν θέλετε να ξεφορτωθείτε αυτό το σπυράκι που εμφανίστηκε από το πουθενά, τότε συνεχίστε το διάβασμα.

Πρόκειται για μια μαγική DIY μάσκα προσώπου, που αποτελείτε από μόνο δύο υλικά, τα οποία τα έχετε ήδη στη κουζίνα σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο χυμό λεμονιού και μέλι.

Και τώρα θα σκέφτεστε… γιατί αυτά τα υλικά είναι τόσο αποτελεσματικά κατά της ακμής… αφήστε με να εξηγήσω: Το μέλι είναι ένας μη επεξεργασμένος αντιβακτηριακός παράγοντας που σκοτώνει βακτήρια και εξαλείφει την ακμή, ενώ το λεμόνι έχει τη φανταστική ιδιότητα να ξεραίνει τα σπυράκια και να διατηρεί το δέρμα υγιές και λαμπερό με τη βιταμίνη C που περιέχει.

Πηγή: Must 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

3 beauty resolutions για το 2021

3 beauty resolutions για το 2021

Παίρνουμε την απόφαση να κάνουμε περισσότερο focus στον εαυτό μας, προσθέτοντας μερικά resolutions στη ρουτίνα ομορφιάς ...
Newsroom K
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ