ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έχετε λεπτά χείλη; Κάντε αυτό το μακιγιάζ

Mε αυτές τις λεπτομέρειες στο μακιγιάζ κανείς δεν θα εστιάσει μόνο στα χείλη σας

Newsroom K

Βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, όπου η εξέλιξη στον τομέα του μακιγιάζ (όπως και σε κάθε άλλη βιομηχανία εννοείτε) βρίσκετε στα ύψη.

Φαντάζομε έχετε ξανακούσει τον όρο του “Power of Makeup” όπου οι beauty experts μας δείχνουν τη δύναμη που έχει το μακιγιάζ στο να αλλάζει την όψη του προσώπου τους, από τη δομή, στα χαρακτηριστικά μέχρι και το χρώμα. Έτσι, ότι σας αρέσει ή δεν σας αρέσει πάνω σας, μπορεί εύκολα να αλλάξει με την σωστή χρήση του μακιγιάζ.

Ωστόσο, εγώ υποστηρίζω μια πιο φυσική ομορφιά, αναδεικνύοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου μου στο μάξιμουμ. Εάν το δυνατό σας σημείο δεν είναι τα χείλη σας... τότε συνεχίστε το διάβασμα, γιατί πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας, μερικά tips που θα σας κάνουν να φαίνεστε σαν μια οπτασία.. Χωρίς να χρειαστεί να σπεύσετε στις βελόνες (που παρεμπιπτόντως δεν είμαι καθόλου ενάντια).

Έμφαση στο βλέμμα
Δώστε έμφαση στο βλέμμα σας και δημιουργήστε ένα πολύ εντυπωσιακό smokey eye look, χρησιμοποιώντας τις σκιές που ταιριάζουν στο χρώμα των ματιών σας. Εάν έχετε γαλάζια/ πράσινα μάτια, προτιμήστε τις χάλκινες και τις χρυσές σκιές, για καφέ και σκούρα μάτια θα σας πρότεινα ένα απαλό λιλά ή κυπαρίσσι hue. Ολοκληρώστε το eye look σας με μια διακριτική γραμμή eyeliner και δυο στρώσεις από μάσκαρα.

Τοξωτά φρύδια
Όσο για τα φρύδια σας, συμβουλευτείτε μια ειδικό ομορφιάς για να σας καθοδηγήσει στο σωστό σχήμα που ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Πιστέψτε με... το κατάλληλο σχήμα φρυδιού θα αλλάξει όλο σας το image προς το καλύτερο.

Λαμπερή επιδερμίδα
Δώστε σημασία στη σωστή ενυδάτωση του προσώπου σας, για να είναι λαμπερό, με ή χωρίς μακιγιάζ. Εφαρμόστε conceler στα σημεία που θέλετε να καλύψετε, όπως κύκλους κάτω από τα μάτια ή σημάδια από ακμή κτλ. Αναμείξετε μια δόση από τον ορό σας στο λεπτόρρευστο foundation σας για ένα πιο glowy αποτέλεσμα.

Juicy lips
Πριν την εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος, βουρτσίστε απαλά τα χείλη σας με την οδοντόβουρτσά σας, για να απαλλαγείτε από νεκρά κύτταρα αλλά και για να τους δώσετε ένα πιο plumped look. Στη συνέχεια, ενισχύουμε αυτό το φυσικό φούσκωμα με ένα plumping gloss. Τέλος, εφαρμόστε λίγο highlighter στην καρδιά που σχηματίζει το άνω χείλος.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

3 beauty resolutions για το 2021

3 beauty resolutions για το 2021

Παίρνουμε την απόφαση να κάνουμε περισσότερο focus στον εαυτό μας, προσθέτοντας μερικά resolutions στη ρουτίνα ομορφιάς ...
Newsroom K
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ