ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε ορό προσώπου;

Τι προσφέρουν στο πρόσωπο μας

must.com.cy

Της Σταύρης Φράγκου

Οι οροί προσώπου θα δώσουν στο πρόσωπo την λάμψη και την αναζωογόνηση που του χρειάζεται. Η εφαρμογή τους, αποτελεί τον πιο γρήγορο τρόπο για να εμπλουτίσετε με υγρασία το δέρμα και να έρθετε αντιμέτωποι με τον χρόνο και τα σημάδια που αφήνει.

Με τη φθορά του χρόνου και τις εξωτερικές συνθήκες, τα κύτταρα της επιδερμίδας επηρεάζονται και αντιδρούν στις καθημερινές επιθέσεις. Η έκθεση στον ήλιο, η κακή διατροφή, το άγχος, το κάπνισμα και ο χρόνος είναι παράγοντες που αποδυναμώνουν το σύστημα αποκατάστασης των κυττάρων, με αποτέλεσμα την εμφάνιση των ρυτίδων. Κι επειδή πρόκειται για μια μεγάλη ανησυχία των γυναικών, καθώς επηρεάζουν και την ψυχολογία μας, αναζητούμε πάντα ό,τι καλύτερο.

Το χαρακτηριστικό των serum είναι η πολύ λεπτόρρευστη υφή που επιτρέπει στα δραστικά συστατικά και στις βιταμίνες να διαπερνούν σε μεγαλύτερη ποσότητα, να απορροφώνται ταχύτερα και να διεισδύουν σε μεγαλύτερο βάθος από την επιδερμίδα. Επίσης οι οροί ενισχύουν και ισχυροποιούν την δράση της κρέμας έως 30%. Επιλέγουμε, λοιπόν, αποτελεσματικούς ορούς, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τις ανάγκες του προσώπου, μειώνουν ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα.

Πλεονεκτήματα
- Προσφέρουν πιο ισχυρή δόση ενυδάτωσης και αντιγηραντικών πλεονεκτημάτων για το δέρμα
- Περιέχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση αιθέριων ελαίων και ενεργών συστατικών και έτσι διεισδύουν στο δέρμα πολύ πιο βαθιά από μια κρέμα που στοχεύει στην ενυδάτωση και την προστασία
- Βοηθούν στην καταπολέμηση προβλημάτων δέρματος, όπως θαμπάδα, ρυτίδες και αποχρωματισμό
- Ενισχύουν άμεσα τη λάμψη και την υφή του δέρματος
- Χαρίζουν σφριγηλότητα και ανάπλαση στην επιδερμίδα
- Καταπολεμούν τα σημάδια κούρασης.

Εφαρμογή
Αναλόγως των συστατικών, υπάρχουν οροί που εφαρμόζονται συγκεκριμένες ώρες της ημέρας όπως πχ ένας ορός με UV light προστασία είναι για πρωινή χρήση ενώ ένας ορός με βιταμίνη είναι ιδανικός για το βράδυ. Αφού καθαρίσετε το πρόσωπο σας, εφαρμόστε μια τονωτική λοσιόν και αφήστε την να απορροφηθεί από την επιδερμίδα, Στη συνέχεια τοποθετήστε τον ορό και ακολούθως την ενυδατική κρέμα σας. Είναι σημαντικό να μην υπερβάλλουμε με την ποσότητά του, αφού περίπου 5 σταγόνες ορού για πρόσωπο και λαιμό είναι αρκετές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση