ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H beauty τεχνική των 60 δευτερολέπτων που θα σας χαρίσει λαμπερό δέρμα

Αξίζει τον κόπο να την εφαρμόσετε... έχει θαυματουργά αποτελέσματα!

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

To να έχουμε μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα, πιστεύω είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Οι αιτίες από τις οποίες υποφέρουμε από ακμή είναι πολλές, και γίνονται ακόμα περισσότερες τώρα που η μάσκα είναι υποχρεωτική, με αποτέλεσμα η υγρασία που δημιουργείτε γύρο από το δέρμα μας να συσσωρεύει μικρόβια και άλλες ακαθαρσίες. Πέραν αυτού είναι και οι ορμόνες, που έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργούν πάνω στο πρόσωπό μας επώδυνα spots που αν μη τι άλλο, δεν είναι καθόλου διακριτικά.

Υπάρχει όμως λύση για όλα, και το συγκεκριμένο solution για μια πιο καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα, μας τo δίνει η Nayamka Roberts-Smith της LABeautyologist, μια αισθητικός που μοιράζετε καθημερινά, tips ομορφιάς με τους πλέον 43.000 οπαδούς της στο Twitter. Μια συμβουλή ομορφιάς που μας τράβηξε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, τόσο για το πόσο απλή είναι άλλα και γιατί δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό... είναι να πλένουμε το πρόσωπό μας για 60 δευτερόλεπτα (παρά 10... που λίγο ή πολύ, όλες μας τόσο χρόνο αφιερώνουμε σε αυτό το ritual). Ο λόγος που η Nayamka προτείνει το πλύσιμο προσώπου για ένα συνεχόμενο λεπτό, είναι για να αφήσουμε τα καθαριστικά συστατικά να διεισδύσουν πραγματικά στο δέρμα μας.

"Το μακιγιάζ, η βρωμιά και το λάδι είναι πολύ πιο δύσκολο να αφαιρεθούν από το δέρμα από τι γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι.” λέει η Roberts-Smith σε μια πρόσφατη συνέντευξή της. "Επομένως, όχι μόνο θέλετε να δώσετε στο καθαριστικό σας προϊόν την ευκαιρία να διαλύσει το μακιγιάζ και τη βρωμιά που βρίσκετε στο πρόσωπό σας, αλλά το μονόλεπτο πλύσιμο θα σας κάνει να δώσετε περισσότερη προσοχή στο δέρμα σας. Όπως για παράδειγμα, να θυμάστε να καθαρίζετε γύρω από τις άκρες της μύτης σας, κάτω από το πηγούνι σας, και γύρω από το hairline σας.

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση