ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H καλύτερη θεραπεία με ελαιόλαδο για τα μαλλιά σας

Πλήρης ενυδάτωση με τον πιο φυσικό τρόπο

must.com.cy

ΤΗΣ ΡΙΑΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Είναι γνωστό, πως το γνήσιο παρθένο ελαιόλαδο, είναι πλούσιο σε βιταμίνες, πολυφαινόλες, ιχνοστοιχεία και σίδηρο, όπως επίσης έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση.

Πρόκειται για ένα προϊόν που δεν χρησιμεύει μόνο στην κουζίνα, αλλά μπορεί κάλληστα να ενταχθεί και στη ρουτίνα ομορφιάς, για να ενυδατώσει τόσο το δέρμα όσο και τα μαλλιά μας. Καλά διαβάσατε, το ελαιόλαδο μπορεί να κάνει θαύματα στην τρίχα, ενυδατώνοντάς την και χαρίζοντας της ξανά τη φυσική της λάμψη.

Εάν λοιπόν τα μαλλιά σας αισθάνονται ξηρά και άτονα, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα και να κάνετε αυτή την τόσο απλή θεραπεία, που θα σας δώσει τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στην τελική, η φύση είναι η λύση για τα πάντα.

1. Αρχικά, χωρίστε τα μαλλιά σας σε 4 μεγάλες τούφες πιάνοντάς τις σε κοτσίδες.

2. Απλώστε λάδι κατά μήκος των κοτσίδων σας, ούτως ώστε το μαλλί σας να είναι εντελώς καλυμμένο από το προϊόν.

3. Στη συνέχεια αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα και με το ελαιόλαδο που περίσσεψε, κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής για περίπου 10-15 λεπτά.

4. Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό και shampoo

Αυτή η διαδικασία θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να περάσουν πολλά θρεπτικά στοιχεία στους θύλακες των τριχών.

Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία 3 φορές τον μήνα και τα μαλλιά σας θα είναι σούπερ ενυδατωμένα, ενώ θα παρατηρήσετε ότι μακραίνουν με γρηγορότερους ρυθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση