ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η L’Oréal Group διανέμει δωρεάν αντισηπτικά τζελ

Η απόφαση της να βοηθήσει με τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού

Newsroom K

Μία από τις μεγαλύτερες γαλλικές εταιρείες καλλυντικών και ομορφιάς, η L’Oréal Group, ανακοίνωσε το παράδειγμα του ομίλου LVMH, στο να συμβάλλει ενεργά στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού με την παραγωγή και διανομή δωρεάν αντισηπτικών gels στις γαλλικές υγειονομικές αρχές.

"Σε αυτή την εξαιρετική κατάσταση κρίσης, είναι δική μας ευθύνη να συμβάλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στη συλλογική προσπάθεια", δήλωσε ο Jean-Paul Agon, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της L'Oréal. "Η L'Oréal επιθυμεί να εκφράσει την εκτίμησή της, την υποστήριξή της και την αλληλεγγύη της απέναντι σε όλους εκείνους που με εξαιρετικό θάρρος δρουν για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας".

Η La Roche-Posay -μέλος της L’Oréal Group- πρόκειται να "εφοδιάσει με υδροαλκοολικό τζελ τα νοσοκομεία, τα γηροκομεία και τα συνεργαζόμενα φαρμακεία", ενώ παράλληλα πρόκειται να παρέχει μπουκάλια σε εγκαταστάσεις που έχουν τη δυνατότητα να παράγουν τα δικά τους αντισηπτικά τζελ ενώ η Garnier και πάλι μέλος του group θα παρέχει "εκατομμύρια δοχεία με αντισηπτικό τζελ" σε όλην την Ευρώπη.

Επίσης η L'Oréal θα δωρίσει 1 εκατομμύριο ευρώ σε οργανώσεις, που βοηθούν τους μειονεκτούντες και θα προσφέρει "kit υγιεινής, που θα περιλαμβάνουν αφρόλουτρο, σαμπουάν, και υδροαλκοολικό τζελ για κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές".

ΠΗΓΗ: MUST

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

5 outfits από τη Lydia Rose

5 outfits από τη Lydia Rose

Με ένα απλό scroll στο προφίλ αυτής της blogger, θα δείτε ακριβώς τον λόγο που μας αρέσει και εμάς τόσο πολύ
Newsroom K
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ
X