ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Kaia Gerber: Ο skincare κανόνας που δεν παραλείπει ποτέ

Ακολουθεί καθημερινά, ασχέτως αν φοράει μακιγιάζ ή όχι

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Kaia Gerber, είναι από τα νεαρά μοντέλα που έγιναν γνωστά ανά το παγκόσμιο, εφόσον εντυπωσίαζε σε κάθε επίδειξη μόδας που συμμετείχε. Με τη μοναδική ομορφιά και τα πολύ fresh χαρακτηρίστηκα της, η 19χρονη κόρη του θρυλικού μοντέλου των ΄90s, Cindy Crawford, αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές, τόσον στον τομέα της μόδας όσο και της ομορφιάς.

Όπως όλα τα μοντέλα, η Kaia προσέχει αρκετά τη διατροφή της, γυμνάζεται καθημερινά και δίνει ιδιαίτερη σημασία στη φροντίδα της επιδερμίδας της, εφόσον όλα αυτά αποτελούν παράγοντες που την κάνουν ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της εποχής μας.

Good news, η Gerber αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της, ποιο είναι το βασικό skincare “κομμάτι” της καθημερινότητάς της και εμείς παίρνουμε σημειώσεις. Ο λόγος για τον καθαρισμό, πιο συγκεκριμένα το double cleansing.

Αυτή η διαδικασία διπλού καθαρισμού, απαλλάσσει την επιδερμίδα από τους ρύπους της ατμόσφαιρας, αφήνοντας τους πόρους καθαρούς, μειώνοντας έτσι την εμφάνιση ακμής και μαύρων στιγμάτων.

«Στη skincare ρουτίνα μου, μου αρέσει να κρατάω τα πράγματα απλά, γιατί πιστεύω πολύ στο less is more. Πλένω πάντα το πρόσωπό μου. Ακόμα κι αν δεν φοράω μακιγιάζ, πρέπει να πλύνω το πρόσωπό μου!» ανέφερε η Kaia Gerber.

Αρχικά χρησιμοποιούμε ένα προϊόν όπως το νερό micellair, για να απομακρύνει από το πρόσωπο το makeup και τους ρύπους, ενώ στη συνέχεια με ένα ειδικό σαπούνι για τον τύπο του δέρματός μας, καθαρίζουμε εις βάθος.

Μετά τον καθημερινό καθαρισμό επιβάλετε η ενυδάτωση του δέρματος και η προστασία του από τις ακτίνες του ήλιου.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση