ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Mάθετε ποια η διαφορά των rollers από κρύσταλλο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε το σωστό κρύσταλλο για εσάς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Είναι πλέον official, οι κρύσταλλοι κατάφεραν να κερδίσουν μια σημαντική θέση στη ρουτίνα ομορφιάς. Εάν είστε beauty junkies σαν εμάς και ακολουθάτε κάθε λογής λογαριασμό ομορφιάς στα social media, τότε σίγουρα θα ήρθατε αντιμέτωπες με τα face rollers από κρύσταλλό να αναδεικνύονται σε selfies και στα ράφια των influencers.

Σίγουρα, μια από τις πολλές ερωτήσεις που έχετε περί κρυστάλλων είναι: Ποια η διαφορά τους όσο έχει να κάνει με το χρώμα.

Well… εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για αυτά τα θαυματουργά εργαλεία ομορφιάς, γιατί μια επένδυση σε αυτά θα κάνει απίστευτη διαφορά στο δέρμα σας.

Οι κρύσταλλοι όχι μόνο έχουν μοναδικές ιδιότητες και δυνάμεις που είναι εξαιρετικές για το δέρμα, αλλά βοηθούν επίσης στην ενεργοποίηση, την εξισορρόπηση και την αποκατάσταση του νου και του σώματος.

Κάθε κρύσταλλος, υποτίθεται ότι έχει τις δικές του ενεργειακές και θεραπευτικές ιδιότητες, οι οποίες παρέχουν διαφορετικά οφέλη για διαφορετικούς τύπους δέρματος και ανησυχίες.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε το σωστό κρύσταλλο για εσάς.

@facerituals

Jade
Ο νεφρίτης χαρακτηρίζεται εδώ και αιώνες ως η «πέτρα του παραδείσου», και υπάρχει λόγος για αυτό. Το συγκεκριμένο πράσινο κρύσταλλο προσφέρει θετικότητα, ηρεμία και το αίσθημα της ανακούφισης. Συνιστάτε να χρησιμοποιείται κάθε πρωί για να χαρίζει την αναζωογονητική ενέργειά του.

Rose Quartz
Το roller το οποίο είναι φτιαγμένο από rose quartz, δηλαδή ροζ χαλαζία, αντιπροσωπεύει την αγάπη, την ομορφιά και την καθαρή ενέργεια. Μπορεί να την έχετε ακουστά και ως η «πέτρα της αγάπης» που χρησιμεύει στο να τονώσει τη φυσική ομορφιά και να απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες. Ειδικοί συνιστούν τη χρήση του το βράδυ, για να ξεκουράζει το δέρμα.

Amethyst
Ο αμέθυστος, από τον οποίο είναι φτιαγμένο το μοβ roller, είναι ο κρύσταλλός που αποβάλλει την αρνητική ενέργεια και την ένταση από το μυαλό και το σώμα. Είναι κατάλληλο για την αποτοξίνωση του δέρματος και την καταπολέμηση φλεγμονών και τις κοκκινίλες του δέρματος. Συστήνεται σε άτομα που έχουν τάση ακμής.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση