ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Περιποιηθείτε σωστά το ντεκολτέ σας με αυτό τον τρόπο

Περιποιηθείτε σωστά το ντεκολτέ σας με αυτό τον τρόπο

must.com.cy

Ριάνα Στυλιανού

Χωρίς αμφιβολία, η χαλάρωση του δέρματος αποτελεί μια από τις πιο συχνές και κοινές ανησυχίες για τις περισσότερες γυναίκες, παρόλο που η χαλάρωση αποτελεί ένα φυσικό μέρος της διαδικασίας της γήρανσης. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επιταχύνουν την εμφάνιση της χαλάρωσης του δέρματος ακόμη και σε μικρότερες ηλικίες αλλά και κάποιες περιοχές του σώματός μας που παραμελούμε και ζητούν την προσοχή μας, όπως ο λαιμός και το ντεκολτέ, Αυτά αποτελούν τα πιο συνήθη σημεία στα οποία παρουσιάζεται χαλαρωμένο δέρμα.

Γιατί είναι σημαντική η περιποίηση

Είναι πολύ σημαντικό να περιποιείστε τη συγκεκριμένη περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ αφού η επιδερμίδα εκεί είναι πολύ πιο λεπτή από ό,τι στο πρόσωπο, είναι πιο ευαίσθητη στις ακτίνες UV και προδίδει την ηλικία της γυναίκας. Το στρες που δημιουργεί στο ντεκολτέ το βάρος του στήθους καθώς επίσης ο ύπνος στο πλάι και η μη εφαρμογή ενυδατικής κρέμας μπορεί να κάνουν εμφανή τα σημάδια του χρόνου σε αυτό το σημείο πολύ νωρίτερα από ό,τι στο υπόλοιπο σώμα.

Σωστή φροντίδα

Αρχίστε να περιποιείστε το ντεκολτέ όπως ακριβώς και το πρόσωπό σας: καθαρισμός και ενυδάτωση. Να κάνετε καθαρισμό, να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ντεμακιγιάζ του προσώπου σας στον λαιμό και το ντεκολτέ σας. Η ενυδάτωση με μια κρέμα με δείκτη αντηλιακής προστασίας είναι must.

Εφαρμόστε και στον λαιμό τις ενυδατικές - αντιγηραντικές κρέμες που χρησιμοποιείτε στο πρόσωπο, απλώνοντάς τις με φορά προς τα πάνω, σαν να «σιδερώνετε» το σημείο. Στο εμπόριο πλέον κυκλοφορούν ειδικές κρέμες για τον λαιμό, οι οποίες συνήθως περιέχουν αμινοξέα που καθυστερούν τη γήρανση των κυττάρων και συστατικά που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου. Και μην ξεχνάτε ότι οι αντιρυτιδικές κρέμες συνιστώνται ανεπιφύλακτα να είναι εμπλουτισμένες με συστατικά ανάπλασης, όπως βιταμίνη Α και AHA (οξέα φρούτων). Γι’ αυτό, λοιπόν μην περιορίζετε την καθημερινή σας περιποίηση μέχρι το πιγούνι σας.

Tip: Καθώς απλώνετε την κρέμα, καλό θα είναι να κάνετε παράλληλα μασάζ για να υπάρξει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ