ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας στη ζέστη

Tips που θα αλλάξουν τη καλοκαιρινή σας ρουτίνα ομορφιάς

Newsroom K

Είναι γεγονός πως το μακιγιάζ ολοκληρώνει την εμφάνιση μιας γυναίκας και της χαρίζει αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν όμως και στιγμές που αν το μακιγιάζ είναι κακοφτιαγμένο μπορεί να έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που θέλουμε να πετύχει.Για παράδειγμα το υπερβολικό μακιγιάζ σε χρωματισμούς που δεν μας κολακεύουν ή η μη διατήρησή του λόγο καιρικών συνθηκών αποτελούν μεγάλα issues όσον αφορά την όλη εικόνα μας.

Τα καλοκαιρινά trends ομορφιάς για φέτος, έχουν να κάνουν με χάλκινες και χρυσαφί αποχρώσεις στα μάτια, απαλές αποχρώσεις το ροζ στα μήλα του προσώπου μας και κοραλλί, glossy χείλη. Το ερώτημα είναι… πώς μπορούμε να κατορθώσουμε ένα τέτοιο effortless look χωρίς να χαλάσει κατά τη διάρκεια της ημέρας εφόσον γνωρίζουμε όλες πολύ καλά πως η ζέστη του νησιού μας δεν μας βοηθά και πολύ στο θέμα αυτό. Το καλύτερό σας bet είναι να απλώσετε μια ενυδατική κρέμα και είστε έτοιμες… αλλά γι’ αυτές που επιθυμούν να τονίσουν περισσότερο τα χαρακτηριστικά τους, keep reading. Τα tips που θα μοιραστούμε μαζί σας θα σας αλλάξουν εξολοκλήρου την καλοκαιρινή σας ρουτίνα ομορφιάς.

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική κατά την περίοδο ψηλών θερμοκρασιών, όπως επίσης και η προστασία του προσώπου μας από τις ακτίνες του ήλιου. Συνδυάστε τα δυο και επενδύστε σε μια tinted(με χρώμα) κρέμα SPF που θα αντικαταστήσει το υγρό σας foundation

Κονσίλερ

Στην συνέχεια, απλώστε το κονσίλερ σας μόνο σε σημεία που θέλετε να φωτίσετε, όπως κάτω από τα μάτια, στο κέντρο του μετώπου σας και στην άκρη του πιγουνιού σας. Απλώστε καλά με τα δάκτυλα, εφόσον η θερμοκρασία του χεριού σας πάνω στο πρόσωπό σας θα «λειώσει» το προϊόν και το αποτέλεσμα θα είναι ομοιόμορφο.

Blush σε υγρή μορφή

Επενδύστε σε ένα blush το οποίο είναι σε υγρή μορφή έτσι ώστε να διατηρηθεί περισσότερο κατά τη διάρκεια μιας ζέστης, καλοκαιρινής μέρας χωρις να γίνεται συμπαγές πάνω στο δέρμα σας. Απλώστε το απαλά στα μήλα του προσώπου σας με κινήσεις προς τα πάνω. Το look σας θα είναι άκρος φυσικό και fresh.

Χρυσαφί σκιές

Αποφύγετε τις υγρές σκιές στο μάτι το καλοκαίρι εφόσον αυτές σε μορφή σκόνης διατηρούνται για περισσότερο χρονικό διάστημα για τον λόγω του είναι πιο ανθεκτικές στη συνεχή κίνηση του ματιού. Ποντάρετε σε χρυσαφί και χάλκινες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα eye look που θα είναι άκρος κολακευτικό στο φως του ήλιου. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ στα μάτια με μια αδιάβροχη μάσκαρα.

Τhe powder power

Απλώστε loose powder στα σημεία όπου πιστεύετε πως ιδρώνετε περισσότερο, πχ μύτη, μέτωπο κτλ. Η loose πούδρα είναι πολύ πιο ανάλαφρη από την κανονική με αποτέλεσμα να είναι πιο ευχάριστη στο πρόσωπό σας. Στην συνέχεια απλώστε λίγο bronzer κάτω από τα μήλα του προσώπου και κατά μήκος του μετώπου σας. Το bronzer μπορείτε επίσης να το βρείτε σε loose μορφή.

Juicy lips

Όσο αφορά τα χείλη σας, αποφύγετε τα έντονα και σκουρόχρωμα καργιόν και liquid lipsticks, εφόσον είναι ιδιαίτερα άβολα πάνω στα χείλη σας εάν αυτά αναζητούν απεγνωσμένα λίγη ενυδάτωση. Όπως επίσης δεν θα είναι εύκολό να «ξαναφτιαχτούν» αν μουτζουρωθούν. Επενδύστε σε lip balms ή glosses τα οποία θα διασφαλίσουν την ενυδάτωση στα χείλη σας. Οι κοραλλί και ροζ αποχρώσεις είναι must αυτό το καλοκαίρι.

Fixing spray

To τελευταίο και βασικότερο βήμα για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας το καλοκαίρι είναι να φιξάρετε το look σας με ένα matte fixing spray το οποίο θα σταθεροποιήσει όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήσατε, in place.

Πηγή: Must

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση