ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο γεμάτα

Εύκολα και χρήσιμα tip που θα χαρίσουν ένα φυσικό οπτικό αποτέλεσμα, χωρίς βελόνες και fillers

must.com.cy

Της Σταύρης Φράγκου

Τα trends στην ομορφιά δεν σταματούν να ανανεώνονται, με αρκετό ποσοστό γυναικών να προσπαθούν να τα προλάβουν. Μία τάση η οποία δεν έχει φύγει καθόλου από τη λίστα των trending είναι τα πλούσια χείλη.

Υπάρχει εννοείται και φυσικός τρόπος για να τα κάνετε να φαίνονται πιο γεμάτα χωρίς να καταφύγετε σε ενέσιμα. Σάς παραθέτουμε μερικά εύκολα tip που μπορείτε να ακολουθήσετε στο μακιγιάζ για να το πετύχετε.

1. Ένα από τα παλαιότερα τρικ είναι να σχηματίσετε απαλά με το μολύβι την γραμμή των χειλιών ελαφρώς πιο έξω. Αν και ακούγεται απλό, θέλει λίγη προσοχή στην εφαρμογή, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό. Ξεκινήστε ακολουθώντας την γραμμή στο κέντρο των χειλιών και τραβώντας λίγο προς τα έξω, όσο κατεβαίνετε προς τις άκρες. Γεμίστε το κενό με μολύβι και συνεχίστε εφαρμόζοντας το κραγιόν σας με πινέλο.

2. Μπορείτε να συνδυάσετε δυο κοντινές αποχρώσεις κραγιόν, μια σκουρόχρωμη και μια πιο ανοιχτή. Τοποθετήστε το πιο ανοιχτόχρωμο κραγιόν στο κέντρο των χειλιών και να σβήσετε προς τα έξω με το σκούρο, δημιουργώντας στην ουσία μια μικρή οφθαλμάτη.

3. Μετά το κραγιόν σας, περάστε λίγο κονσίλερ σε ένα τόνο πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα σας γύρω και έξω από τα χείλη. Το φως που θα χαρίσει, θα τους προσθέσει άμεσα έξτρα όγκο.

4. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ματ κραγιόν και να προσθέσετε στο κέντρο ένα gloss με μεταλλιζέ λάμψη, σβήνοντας το προς τις άκρες. Το φως που αντανακλά θα δώσει ένα πιο "γεμάτο" αποτελέσμα.

5. Ολοκληρώστε με ελάχιστο highlighter στο κεντρική γωνία που σχηματίζεται πάνω από τη χείλη και κάτω από τη μύτη, καθώς η λάμψη του θα χαρίσει παρόμοιο εφέ.

Extra tip
Μην εφαρμόζετε όλα τα tip ταυτόχρονα, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι όμορφο και η εικόνα των χειλιών σας θα μοιάζει αφύσικη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση