ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Tα 6 lip oils από την κυπριακή αγορά που ξεχωρίσαμε

Τα lip oils είναι προϊόντα που φροντίζουν εντατικά τα χείλη και αυτή η ενυδάτωση τα κάνει πιο ζουμερά και ελκυστικά

must.com.cy

Η βιομηχανία της ομορφιάς με την ανάπτυξη των social media, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, με εκατοντάδες χιλιάδες influencers, youtubers και μακιγιέρ, να δημιουργούν συνεχώς content σε διάφορες πλατφόρμες, δημιουργώντας makeup looks αλλά και στιγμιότυπα όπου μοιράζονται skincare tips και πολλά άλλα επι του θέματος.

Ανάμεσα σε αυτές δεν θα μπορούσε να λείπει και το Tik Tok, το οποίο app έγινε η απόλυτη ψυχαγωγία πολλών ανθρώπων, διαφόρων ηλικιών.

Μέσα από την εν λόγω πλατφόρμα λοιπόν, οι χρήστες φτιάχνουν βιντεάκια, στα οποία τείνουν να χρησιμοποιούν διάφορα προϊόντα από την αγορά ομορφιάς, τα οποία καταλήγουν να γίνονται τάση και να παθαίνουν εμμονή με αυτά όλες οι beauty lovers.

Ένα item λοιπόν, που το τελευταίο διάστημα έχει την τιμητική του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής και γενικά στην καθημερινότητα μιας γυναίκας που αγαπά το μακιγιάζ, δεν είναι άλλο από το lip oil.

Με αυτό τον όρο δεν εννοούμε κάποιο gloss ή liquid κραγιόν για τα χείλη, αλλά ένα έλαιο ειδικά μελετημένο για την περιοχή, έτσι ώστε να ενυδατώνει τα χείλη μας στο μάξιμουμ. Τα lip oils είναι προϊόντα που φροντίζουν εντατικά τα χείλη και αυτή η ενυδάτωση τα κάνει πιο ζουμερά και ελκυστικά.

Εμείς δοκιμάσαμε αρκετά από την κυπριακή αγορά, ξεχωρίζοντας αυτά που μάς αρέσαν περισσότερο και τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Time to shop girls!

Δείτε τις επιλογές στο MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση των καταναλωτών για φυσικά και ...
must.com.cy
 |  ΟΜΟΡΦΙΑ