ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα προϊόντα ομορφιάς που θα χρειαστείτε το φθινόπωρο

Για να είστε ενυδατωμένες και λαμπερές

must.com.cy

Υποδεχτήκαμε τη νέα σεζόν και είμαστε πανέτοιμες να “αγκαλιάσουμε” όλα όσα μας θυμίζουν φθινόπωρο. Αν και η θερμοκρασία δεν μας βοηθά ιδιαίτερα να μπούμε στο mood, εμείς δεν έχουμε παρά να προετοιμαστούμε για τη νέα αυτή περίοδο, με τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς.

Η επιδερμίδα μας το φθινόπωρο και το χειμώνα, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, καθώς το κρύο μπορεί να αφυδατώσει το δέρμα μας και να το κάνει ξηρό. Έτσι, όπως καταλαβαίνετε, η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για μια αψεγάδιαστη εμφάνιση. Επομένως, επενδύουμε σε προϊόντα που θα μας χαρίσουν άφθονη ενυδάτωση, όλες τις ώρες της ημέρας.

1. Τα προϊόντα της νύχτας πρέπει να είναι αρκετά πιο παχύρευστα από αυτά της ημέρας, ετσι ώστε να δράσουν καλύτερα. Επομένως, καλό θα κάνετε να ποντάρετε σε μια πλούσια κρέμα προσώπου για το βράδυ και μια πιο ανάλαφρή για τη μέρα.

2. Κάντε μια ενυδατική μάσκα πρόσωπο, μια φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας κάποιό sheet mask από την αγορά ή φτιάχνοντας τη δική σας diy μάσκα με λάδι καρύδας.

3. Πέραν από το πρόσωπό σας, δώστε έμφαση και στην όψη των χεριών σας, επενδύοντας σε μια σούπερ ενυδατική κρέμα χεριών ή ακόμα και σε μια μάσκα τύπου sheet mask.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση