ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το φυσικό προϊόν που θα σας απαλλάξει από τα αφυδατωμένα μαλλιά

Κάνει θαύματα τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στα μαλλιά

must.com.cy

Μετά από ώρες ξεγνοιασιάς κάτω από τον ήλιο και τις βουτιές στη θάλασσα, το μαλλί μας αναζητά απεγνωσμένα την ενυδάτωση που του χρειάζεται. Οι ακτίνες του ήλιου σε συνδυασμό με το άλας του νερού, έχει ως αποτέλεσμα να αφυδατώνει την τρίχα, κάνοντάς την να φαίνεται θαμπή και άτονη. Επομένως, σήμερα είναι η καταλληλότερη μέρα για να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, ούτως ώστε να αποκτήσετε μια υγιή λάμψη.

Το μόνο που θα χρειαστείτε για αυτή τη θεραπεία είναι το λάδι καρύδας, το φυτικό προϊόν που κάνει θαύματα, τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στα μαλλιά. Μπορείτε να προμηθευτείτε το λάδι καρύδας από φαρμακεία ή καταστήματα καλλυντικών.

Αρχικά θα πρέπει να χτενίσετε τα μαλλιά σας, έτσι ώστε όταν απλώσετε το προϊόν να απορροφηθεί ομοιόμορφα.

Το πιο πιθανό είναι να βρείτε το λάδι σε στερεά μορφή. Πάρτε μια κουταλιά της σούπας από το προϊόν και ζεστάνετέ το μέσα στα χέρια σας, τρίβοντάς τα μεταξύ τους. Απλώστε το προϊόν σε ολόκληρο το κεφάλι, δίνοντας περισσότερη έμφαση στις άκριες των μαλλιών. Αφήστε το λάδι να δράσει για περίπου μισή ώρα και στην συνέχεια ξεπλύνετε καλά.

Εάν επιθυμείτε μια πιο βαθιά ενυδάτωση, τότε αφήστε το λάδι καρύδας πάνω στα μαλλιά σας όλο το βράδυ, ξεπλένοντάς τα το επόμενο πρωί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση