ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

3 συμβουλές για να έχετε το σπίτι σας πάντα καθαρό και τακτοποιημένο

Να τι πρέπει να κάνετε αν θέλετε το σπίτι σας να είναι συγυρισμένο

Newsroom K

Ας είμαστε ειλικρινείς. Κάθε φορά που πηγαίνεις σε ένα σπίτι και το βλέπεις απόλυτα τακτοποιημένο και σούπερ καθαρό σε πιάνει ο πανικός γιατί νιώθεις πως εσύ δεν το έχεις καθόλου με το άθλημα. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι. Λίγο-πολύ όλοι έτσι αισθανόμαστε και έχουμε την τάση πάντα να ωραιοποιούμε ό,τι δεν είναι δικό μας.

Το μυστικό για την διατήρηση ενός καθαρού σπιτιού δεν είναι ο χρόνος που θα του αφιερώσετε, αλλά μερικές συνήθειες που πρέπει να γίνονται τακτικά. Εννοείται πως δεν απορρίπτουμε το γενικό καθάρισμα, αλλά μιλάμε για το καθημερινό πρόγραμμα που καλό είναι όλοι να ακολουθούμε. Δείτε στην συνέχεια 3 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να έχετε το σπίτι σας πάντα καθαρό και τακτοποιημένο.

1.Στρώστε τα κρεβάτια: Ok, το βράδυ θα ξαπλώσουμε και πάλι, αλλά καλό είναι κάθε πρωί να στρώνουμε το κρεβάτι μας - αφού με αυτό τον τρόπο το δωμάτιο έχει άλλη οπτική και φαίνεται τακτοποιημένο.

2.Αδειάστε το νεροχύτη: Το βράδυ πριν ξαπλώσετε "επιβάλλεται" να πλύνετε όλα τα πιάτα ώστε η πρώτη εικόνα που θα δείτε το πρωί που θα ξυπνήσετε να μην είναι μια στοίβα με λερωμένα αντικείμενα. Την ίδια στιγμή, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε, είναι κάθε φορά που τελειώνετε από την χρήση ενός σκεύους να το πλένετε ώστε ο νεροχύτης σας να είναι πάντα καθαρός και η κουζίνα σας να φαίνεται κάθε ώρα ταχτοποιημένη.

3.Μην πετάτε τα προσωπικά σας αντικείμενα στα έπιπλα: Το έπιπλο της τηλεόρασης δεν είναι ο αποθηκευτικός χώρος για τα αξεσουάρ μας και οι καρέκλες της κουζίνας δεν είναι ο καλόγερος για τις τσάντες. Ρίξτε μια ματιά, δείτε τι δεν πρέπει να είναι πού και προσπαθήστε να αλλάξετε τις μικρές τεμπέλικες συνήθειες που "καταστρέφουν" την εικόνα του σπιτιού σας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση