ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

3 tips για να κάνεις τα πρωινά σου τέλεια

Το ιδανικό πρωινό επιτάσσει βραδινή προεργασία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Είτε ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που λατρεύουν το πρωινό ξύπνημα, είτε σε αυτή που προσαρμόζονται με δυσκολία, είτε σε αυτή που αγαπούν το μεσημεριανό ξύπνημα, υπάρχουν τρία tips που θα σε βοηθήσουν να δεις τα πρωινά με άλλη ματιά και τα οποία θα φτιάξουν την διάθεσή σου. Δείτε στην συνέχεια ποια είναι αυτά.

1.Άλλαξε ήχο στο ξυπνητήρι σου: Αν έχεις τον ίδιο ήχο εδώ και καιρό, καλό είναι να τον αλλάξεις. Οι ειδικοί λένε πως αν δοκιμάσεις να αντικαταστήσεις την μουσική που έχεις με ήχους κυμάτων ή φύσης, θα ξυπνάς πιο ομαλά.

2.Φρόντισε να έχεις χρόνο: Το ιδανικό πρωινό επιτάσσει βραδινή προεργασία. Μια καλή ιδέα είναι να ετοιμάσεις τα ρούχα και το φαγητό σου από το βραδύ, ώστε να έχεις στην διάθεσή σου 20-30 λεπτά για να κάνεις ότι αγαπάς.

3.Μην παραλείψεις να φας ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνες: Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς! Ένα τόστ με αβγό ή ένα smoothie από superfoods θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις με ενέργεια την ημέρα σου.

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Οι μήνες που έρχονται, πάντα και για πάντα, λόγω κουλτούρας, θα σημαίνουν για εμάς πολύ περισσότερα από όσα αφήνουμε να εννοηθούν, ίσως γιατί – λόγω και του κλίματος

Είστε έτοιμοι για σχέση;

Τα πράγματα αλλάζουν, ο καιρός επιτρέπει στα άτομα να έρθουν πιο κοντά, αφήνει την ερωτική φαντασίωση να «κοιμηθεί».
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ