ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

3 tips για περισσότερη ενέργεια

Τι να κάνετε για να έχετε περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας

must.com.cy

Η ρουτίνα της καθημερινότητας, η κακή ποιότητα ύπνου, η ελλιπής διατροφή, η κόπωση και το άγχος είναι μερικοί λόγοι που μάς κάνουν να νιώθουμε εξαντλημένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας και συνεπώς, να μην έχουμε ενέργεια για να κάνουμε και τις πιο απλές και καθημερινές δραστηριότητες.

 

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια και να καλυτερέψετε τον τρόπο ζωής σας.

Καθαρός αέρας

Ανοίξτε το παράθυρό σας (ακόμα και το χειμώνα) και αφήστε τον καθαρό αέρα να μπει στο δωμάτιο, ενώ κάνετε μια σειρά από ήπιες διατάσεις. Μπορείτε, επίσης, να επιδοθείτε σε ασκήσεις αναπνοής όπως εκείνη των πέντε λεπτών, ενώ κάθεστε στο κρεβάτι σας με την πλάτη σας σε ευθεία θέση και τα μάτια σας κλειστά. Πρόκειται για μια πολύ απλή και εξαιρετικά αποτελεσματική άσκηση αναπνοής, που λέει: εισπνέετε για πέντε δευτερόλεπτα και εκπνέετε πέντε δευτερόλεπτα, για περίπου πέντε λεπτά.

Νερό

Όταν ξεχνάτε να πίνετε νερό, μπορεί να νιώθετε ακόμα και υπνηλία γι΄αυτό φροντίστε να μένετε καλά ενυδατωμένοι όλη την ημέρα.

Πόδια

Τα πόδια μας είναι γεμάτα αισθητήρια νεύρα, τα οποία όχι μόνο επηρεάζουν την ισορροπία και τη στάση μας, αλλά και τη νοητική μας συγκέντρωση και οξύτητα. Ξεκινήστε τη μέρα σας με μικρές ασκήσεις για τα πόδια, όπως για παράδειγμα: Πατώντας μια μπάλα του γκολφ ή του τένις και αφήνοντας απαλά το βάρος σας με κυκλικές κινήσεις, ενώ έχετε ήδη σηκωθεί και βουρτσίζετε τα δόντια σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση