ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

4 τρόποι για να αντιμετωπίσετε την τριχόπτωση

Υπάρχουν μερικά tips, που αν ακολουθήσετε θα φέρουν καλά αποτελέσματα στα μαλλιά σας

Newsroom K

Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες και οι ψηλές θερμοκρασίες που συνοδεύουν τα hair tools που τόσο συχνά τείνουμε να χρησιμοποιούμε, είναι λόγοι που οδηγούν την τρίχα να σπάει και να φαίνεται αδύναμη, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να ξηραίνονται και να χάνεται η ελαστικότητά τους.

Αλλά μην πτοείστε, γιατί υπάρχουν μερικά tips που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, έτσι ώστε να αποφύγετε όσο μπορείτε αυτό το πρόβλημα, αλλά και να το προλάβετε πριν γίνει μεγαλύτερο.

1.Chop chop

Αρχικά, είναι πολύ σημαντικό να “καθαρίζουμε” τις άκρες των μαλλιών σας, και οι ειδικοί προτείνουν κάθε έξι με οκτώ εβδομάδες... μάλιστα, τόσο συχνά. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά θα δείχνουν πολύ πιο υγιή και πλούσια, πόσο μάλλον, θα απορροφούν καλύτερα τα προϊόντα που θα εφαρμόζετε πάνω τους.

2. Keratin boost

Ενημερωθείτε από τον κομμωτή σας για τη θεραπεία με κερατίνη, μια διαδικασία από την Βραζιλία όπου λειαίνει τα μαλλιά και τα εμπλουτίζει με αυτή την ελαστική πρωτεΐνη. Εάν δεν επιθυμείτε να κάνετε τη συγκεκριμένη θεραπεία, τότε μπορείτε να επενδύσετε πάνω σε σαμπουάν που να περιέχουν κεράτινη. Η συχνή χρήση τους θα φέρει αποτελέσματα.

3. Be gentle

Στεγνώστε τα μαλλιά σας με προσοχή, εφόσον η τρίχα που έχει απορροφήσει υγρασία σπάει πολύ πιο εύκολα. Για να τα στεγνώσετε λοιπόν, πιέστε τα ελαφριά χωρίς να τα τρίψετε με την πετσέτα σας. Όσο για το χτένισμα, προτιμήστε να τα βουρτσίζετε πριν από το μπάνιο ή κατά τη διάρκεια του λουσίματος όταν αυτά είναι καλυμμένα με μαλακτικό ή μάσκα μαλλιών.

4. Bet on technology

Το ιδανικό είναι να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνών από μόνα τους χωρίς τη βοήθεια εργαλείων. Ωστόσο εάν επιθυμείτε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι, καλό θα ήταν να επενδύατε πάνω σε ένα με τεχνολογία ιόντων. Η συγκεκριμένη τεχνολογία αφαιρεί λιγότερη υγρασία από τα μαλλιά σας, κάνοντάς τους πολύ λιγότερη ζημιά.

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση