ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

4 υγιεινά tips για να χάσετε γρήγορα βάρος

Δοκιμάστε μικρές αλλαγές και tricks στην καθημερινή σας ρουτίνα, που θα σας βοηθήσουν

Newsroom K

Ένας από τους μεγαλύτερους στόχους ευεξίας για πολλούς ανθρώπους είναι η απώλεια μερικών επιπλέον κιλών. Αν δεν έχετε την πολυτέλεια ενός προσωπικού προπονητή ή πολλών γνώσεων για τη διατροφολογία, παρακάτω θα βρείτε τα πιο χρήσιμα tips που υπάρχουν εκεί έξω. Δοκιμάστε μικρές αλλαγές και tricks στην καθημερινή σας ρουτίνα, που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε σύντομα από τα περιττά κιλά.

Προτιμήστε τα μη-επεξεργασμένα τρόφιμα
Τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι παντού, αλλά όταν πρόκειται για τη διατροφή σας, τα πρόσθετα χημικά και τα σάκχαρα είναι πιθανό να κάνουν το μεγαλύτερο κακό. Προτιμήστε, λοιπόν, περισσότερα μη-επεξεργασμένα, ολόκληρα, καθαρά τρόφιμα και εμπλουτίστε τη διατροφή σας!

Ελέγξτε τις μερίδες που καταναλώνετε
Το παλιό ρητό "όλα με μέτρο" είναι πιο αληθινό από όσο νομίζετε. Ενώ μερικά λιπαρά, ζαχαρούχα τρόφιμα είναι κακές διατροφικές επιλογές για σας ανά πάσα στιγμή, ένας γενικός κανόνας είναι να παρακολουθείτε τις μερίδες σας σε όλα τα γεύματά σας. Με την έλεγχο της ποσότητας που καταναλώνετε, μπορείτε να μειώσετε την πρόσληψη θερμίδων και να δώσετε έμφαση σε περισσότερα υγιή τρόφιμα.

Μειώστε τα ποτά με πολλές θερμίδες
Με όλη την προσοχή που δίνετε στην άσκηση και τη διατροφή, είναι εύκολο να ξεχάσετε μια άλλη πηγή θερμίδων. Οι θερμίδες που πίνουμε είναι εξίσου σημαντικές με αυτές που τρώμε, αλλά είναι πολύ ευκολότερο να καταναλωθούν. Προτιμήστε, λοιπόν, κοκτέιλ χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες και παραλείψτε τα "γλυκά ποτά" για χάρη ενός απλού, αφρώδους ή αρωματισμένου νερού.

Χορτάστε ύπνο
Μπορεί να μην συνειδητοποιείτε πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος, όταν πρόκειται για την υγεία σας. Δε χρειάζεται μόνο για την αναζωογόνηση του σώματός σας, αλλά αποδεικνύεται ότι η έλλειψη ανάπαυσης μπορεί πραγματικά να σας κάνει πιο πεινασμένους και να "ξυπνήσει" την επιθυμία σας για ανθυγιεινά τρόφιμα.

Πηγή: Must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση