ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

5 πράγματα που μπορείς να καθαρίζεις μόνο μία φορά τον χρόνο

Πάει κάπου το μυαλό σας για να κάνετε την ζωή σας ευκολότερη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το να είναι κανείς υστερικός με την καθαριότητα, δεν είναι κάτι σπάνιο. Την ίδια στιγμή, το να είναι κανείς ακατάστατος... και να μην δηλώνει φαν του καθημερινού καθαρίσματος του σπιτιού, επίσης δεν ξαφνιάζει. Σε όποια όμως κατηγορία και αν ανήκετε, υπάρχουν 5 πράγματα στο σπίτι σας που χρειάζονται μόνο μια φορά τον χρόνο καθάρισμα. Αν δε ξέρετε ποια είναι αυτά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στο κείμενο που ακολουθεί και να κάνετε την ζωή σας ευκολότερη!

1.To τζάκι: Η αλήθεια είναι πως το τζάκι απαιτεί καθάρισμα μόλις τελειώσει ο χειμώνας - όταν δηλαδή σταματήσεις να το χρησιμοποιείς για τη σεζόν.

2.Το πλυντήριο: Αν κάνεις τακτικά πλύσεις μόνο με νερό, σόδα και λευκό ξίδι, το πλυντήριο θα χρειάζεται μόνο μια φορά τον χρόνο καθάρισμα με βρεγμένη πετσέτα.

3.Οι κουρτίνες: Αν δεν έχεις μικρά παιδιά στο σπίτι, καλό είναι να ξέρεις πως λόγω του ότι οι κουρτίνες είναι αρκετά ευαίσθητα υφάσματα, χρειάζονται πλύσιμο μόνο μια φορά τον χρόνο.

4.Τα φώτα: Όπως μπορείς να φανταστείς τα φώτα δεν χρειάζονται καθημερινό πλύσιμο. Εννοείται πως μπορείς να απομακρύνεις εξωτερικά την σκόνη όσο συχνά θέλεις, ωστόσο μόνο μια φορά τον χρόνο είναι απαραίτητο να τα βγάλεις και να καθαρίσεις σχολαστικά με νερό και σαπούνι.

5.Τα χαλιά: Η ιδανικότερη εποχή για να καθαρίσεις ένα χαλί, είναι την άνοιξη - πριν το αποθηκεύσεις.

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Οι μήνες που έρχονται, πάντα και για πάντα, λόγω κουλτούρας, θα σημαίνουν για εμάς πολύ περισσότερα από όσα αφήνουμε να εννοηθούν, ίσως γιατί – λόγω και του κλίματος

Είστε έτοιμοι για σχέση;

Τα πράγματα αλλάζουν, ο καιρός επιτρέπει στα άτομα να έρθουν πιο κοντά, αφήνει την ερωτική φαντασίωση να «κοιμηθεί».
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ