ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έτσι θα διατηρήσεις τη σχέση σου ζωντανή αν δουλεύεις πολλές ώρες

Πρωταρχικός στόχος των γυναικών είναι πλέον να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα και να είναι οικονομικά ανεξάρτητες

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Την σημερινή εποχή οι γυναίκες μπορούν να εργάζονται και να διαπρέπουν σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, ένα δικαίωμα που επιτεύχθηκε μετά από πολλά χρόνια αγώνων. Πρωταρχικός στόχος των γυναικών είναι πλέον να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα και να είναι οικονομικά ανεξάρτητες. Αυτό φυσικά πολλές φορές απαιτεί αρκετό χρόνο και ενέργεια.

Και παρόλο που μια επιτυχημένη καριέρα μπορεί να μας προσφέρει την οικονομική άνεση που χρειάζεται για να έχουμε το σπίτι και τα υλικά αγαθά που ονειρευόμαστε, συχνά αναγκαζόμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μία πετυχημένη καριέρα ή μια επιτυχημένη σχέση. Αυτό συμβαίνει όταν η εργασία που έχουμε απαιτεί αρκετό χρόνο από εμάς, με αποτέλεσμα να έχουμε ελάχιστο χρόνο για τον σύντροφο μας.

Φυσικά η δυσκολία αυτή μεγεθύνεται αν αναλογιστεί κανείς ότι πέραν από την καθημερινή εργασία μια γυναίκα καλείται να ασχοληθεί με την ανατροφή των παιδιών και τις υπόλοιπες ασχολίες του σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα στο must.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Ο σίδηρος που περιέχεται στα όσπρια είναι γνωστός ως μη αιμικός σίδηρος και δεν απορροφάται όσο καλά όσο στα ζωικά τρόφιμα που περιέχουν αιμικό σίδηρο

7 λόγοι για να τρώμε όσπρια

Χάρη στις θρεπτικές τους ιδιότητες τα όσπρια ανεβαίνουν σε ιδιαίτερα υψηλή θέση στην κλίμακα των υπερτροφών. Βάλτε τα, λοιπόν, ...
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ