ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ημέρα της Γυναίκας: 10 δώρα για να προσφέρετε στον εαυτό σας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, κάνουμε treat τον εαυτό μας με τα πιο χρηστικά, fashionable και διαχρονικά elements

must.com.cy

Ριάνα Στυλιανού

Η 8η Μαρτίου, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζουμε αύριο, είναι μία γιορτή ορόσημο.

Είναι μια αφορμή αναγνώρισης της δύναμης και της πολυτιμότητας του γυναικείου φύλου, και μία υπενθύμιση για όλα όσα έχουν καταφέρει οι γυναίκες μέχρι σήμερα, όπως τα επιτεύγματα, τα μεγαλύτερα έργα και τις σημαντικές εφευρέσεις τους, ενώ δεν ξεχνάμε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που δείχνουν όταν μάχονται για τα δικαιώματα τους.

Η ξεχωριστή αυτή μέρα λοιπόν, είναι η τέλεια αφορμή για να πείτε στον εαυτό σας ένα μεγάλο «μπράβο», και να του δώσετε αγάπη και επιβραβεύσεις με δώρα. Φυσικά, δεν ξεχνάμε ούτε τις σπουδαίες γυναίκες που έχουμε δίπλα μας, όπως τη μητέρα, τη γιαγιά την αδελφή και τις φίλες μας.

Έτσι λοιπόν, σκεφτήκαμε πως θα σας διευκολύναμε εάν ετοιμάζαμε έναν οδηγό αγορά, τόσο για να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή στις γύρω σας, αλλά και να αντλήσετε ιδέες. Μετά από ερεύνα σε καταστήματα του νησιού μας, ξεχωρίσαμε 10 αντικείμενα που θα χαροποιούσαν την οποιαδήποτε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα, την ομορφιά, τον υγιής τρόπο ζωής και πολλά άλλα φαν activities.

Διαβάστε τη συνέχεια στο must.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση