ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ημέρα της Mητέρας: 6 Ιδέες για δώρα εν καιρώ καραντίνας

Η ερχόμενη Κυριακή, 9 Μαΐου, είναι αφιερωμένη σε κάθε μητέρα και κάθε γυναίκα που αγάπησε και φρόντισε ένα παιδί

must.com.cy

ΤΗΣ ΡΙΑΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, η κάθε γυναίκα που έχει μεγαλώσει, έχει φροντίσει, έχει αγαπήσει ένα παιδί, ανεξαιρέτως αν το έφερε στον κόσμο ή όχι, έχει την τιμητική της. Είναι η μέρα που λέμε ένα σ ’αγαπώ, ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη, στο άτομο που αποκαλούμε μαμά.

Φέτος ωστόσο όπως ήταν και πέρσι, η Γιορτή της Μητέρας θα είναι διαφορετική, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού μας εξανάγκασε να περιοριστούμε για ακόμα μια φορά στα σπίτια μας. Αλλά αυτό δεν πάει να πει πως οι επιλογές για να κάνουμε ένα δώρο στον σημαντικότερο άνθρωπο της ζωής μας είναι λίγες.

Δείτε τις προτάσεις που σας συνιστούμε για να κάνετε treat τη μαμά σας εν καιρώ καραντίνας.

1. Φτιάξτε της ένα λαχταριστό πρωινό και διασφαλίστε ένα όμορφο ξεκίνημα στην μέρα της. Μην ξεχάσετε όμως να πλύνετε και τα πιάτα! Αυτό θα το εκτιμήσει ακόμα περισσότερο.

2. Αφιερώστε χρόνο και περιποιηθείτε τον εαυτό σας μαζί με τη μητέρα σας. Βάψτε τα νύχια η μια της άλλης, κάντε μια μάσκα προσώπου απολαμβάνοντας ένα κρύο ρόφημα στην αυλή, ακούγοντας ταυτόχρονα την αγαπημένη της μουσική.

3. Πηγαίνετε για ένα road trip ή για ένα χαλαρό περπάτημα με καφέ στο χέρι. Πείτε τα νέα σας, απολαύστε τη φύση και απλά… enjoy the moment!

4. Φτιάξτε ένα λεύκωμα με δίαφορες οικογενειακές φωτογραφίες και γράψτε μέσα, τους λόγους για τους οποίους είναι το σημαντικότερο πλάσμα του κόσμου για εσάς.

5. Χαρίστε της ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια ή μια γλάστρα για να φροντίζει και να έχει στο σπίτι για περισσότερο διάστημα.

6. Εφόσον η εστίαση επαναλειτουργεί την επόμενη ημέρα, 10 του μήνα, κάντε κράτηση στο αγαπημένο της εστιατόριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Οι μήνες που έρχονται, πάντα και για πάντα, λόγω κουλτούρας, θα σημαίνουν για εμάς πολύ περισσότερα από όσα αφήνουμε να εννοηθούν, ίσως γιατί – λόγω και του κλίματος

Είστε έτοιμοι για σχέση;

Τα πράγματα αλλάζουν, ο καιρός επιτρέπει στα άτομα να έρθουν πιο κοντά, αφήνει την ερωτική φαντασίωση να «κοιμηθεί».
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ