ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Mε αυτό το makeup trick θα δείχνετε νεότερες στη στιγμή

Το προϊόν που θα σας χαρίσει την απόλυτη φρεσκάδα

must.com.cy

Της Ριάνας Στυλιανού

Ευτυχώς στις μέρες μας, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να μας βοηθήσουν στο να διατηρήσουμε ένα πιο νεανικό και fresh look.

Η σωστή διατροφή, το healthy lifestyle γενικότερα αλλά και η σωστή περιποίηση του προσώπου μας μέρα-νύχτα, παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο πως διατηρείται η επιδερμίδας μας.

Ωστόσο, όσον αφορά το μακιγιάζ, που πλέον φοράμε αρκετά λιγότερο σε σύγκριση με προηγούμενα χρόνια, κυρίως λόγω πανδημίας και καραντίνας στο σπίτι, έχουμε υιοθετήσει ένα αρκετά πιο natural look.

Έτσι, σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα makeup trick που θα αναβαθμίσει το natural μακιγιάζ σας αλλά θα σας κρύψει και μερικά χρόνια, καθώς θα φωτίσει το πρόσωπό σας στο μάξιμουμ.

Αυτό το μυστικό ομορφιάς λοιπόν, έχει να κάνει με το blush, μάλιστα καλά διαβάσατε. Το ρουζ είναι το προον που θα κάνει τα “μαγικά” του σε όλη την εμφάνιση μας.

Φυσικά, γνωρίζω πως πολλές από εσάς ίσως και να αποφεύγετε το ρουζ στα μάγουλα, επειδή νομίζετε πως τονίζει τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπό σας. Well, η αλήθεια είναι... εάν κάνετε λάθος επιλογή στο χρώμα του ρουζ σας, το πιο πιθανό να καταλήξετε με ένα όχι και τόσο κολακευτικό αποτέλεσμα. Επομένως, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα χρώματα που σας ταιριάζουν αλλά και πως να εφαρμόζετε το προϊόν σωστά στα μάγουλά σας.

Σας συνιστώ να επενδύσετε πάνω σε ένα creamy blusher για πιο βελούδινο αποτέλεσμα, που θα μπορείτε να το εφαρμόσετε ακόμα και με τα δάκτυλά σας.

Οι κατάλληλες αποχρώσεις για πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες, τείνουν να κυμαίνονται γύρω στα κοραλλί και τα πιο έντονα ροζ χρώματα, ενώ για τις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, το pale pink είναι το ιδανικότερο tone.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Χαμογελάστε ελαφρός και εφαρμόστε το blush στα μήλα του προσώπου σας, απλώνοντας το προϊόν με κινήσεις προς τα πάνω. Μπορείτε κάλλιστα να εφαρμόσετε ελάχιστο προϊόν στην μύτη σαν για ένα πιο ηλιοκαμένο εφέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Aν θέλετε να ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό, σας δίνουμε πέντε 5 φανταστικές ιδέες
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ