ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι φιλίες δεν χρειάζεται να μπουν σε παύση

5 τρόποι να κρατήσεις επαφή με την παρέα σου εν μέσω καραντίνας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπορεί η καραντίνα να μην έχει πολλές μέρες που ξεκίνησε αλλά ήδη αρχίσαμε να αναπολούμε τις στιγμές που περνούσαμε με την παρέα μας. Πριν όμως τα βάψουμε μαύρα και ξεκινήσουμε την to do λίστα μας με τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε μαζί με την παρέα μας όταν η καραντίνα τελειώσει, καλό είναι να θυμηθούμε πως οι αληθινές φιλίες δεν μπαίνουν σε παύση και όταν υπάρχει θέληση, υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ώστε να μην χάσουμε επαφή και να συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε μαζί... έστω και διαδικτυακά. Δείτε στην συνέχεια 5 φαν πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε με την παρέα σας εν μέσω lockdown.

1.Video calls: Μπορεί στο παρελθόν οι βιντεοκλήσεις να μην ήταν από τις αγαπημένες μας συνήθειες, ωστόσο από την πρώτη καραντίνα μετατράπηκαν σε must do και σήμερα, όλοι αναγνωρίζουμε την αξία τους. Αντί, λοιπόν, για το κλασικό τηλεφώνημα αφιερώστε λίγο χρόνο για ομαδικά video calls με την παρέα σας.

2.Κάντε κάτι όλοι μαζί: Το ότι υπάρχει απόσταση, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παρέα. Για παράδειγμα, μπορείτε να γυμναστείτε μαζί παρακολουθώντας το ίδιο πρόγραμμα στο YouTube ή βασιζόμενοι στην ίδια εφαρμογή, ή ακόμη και να μπείτε στην κουζίνα να μαγειρέψετε μια εύκολη συνταγή... και να μοιραστείτε το τελικό αποτέλεσμα μέσω φωτογραφιών.

3.Online Party: Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς: τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα Face to Face Party. Λογικό. Επειδή όμως είμαστε όλοι μεγάλα παιδιά και αντιλαμβανόμαστε πως κάτι τέτοιο αυτές τις μέρες είναι ανέφικτο, δεν είναι και τόσο άσχημη ιδέα να οργανώσουμε ένα διαδικτυακό party. Πώς μπορούμε να το πετύχουμε; Καταρχάς πρέπει να οργανώσουμε ένα ραντεβού και να έχουμε ήδη εξοπλιστεί με τα απαραίτητα φαγητά και ποτά. Έπειτα, μπορούμε να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα live στο Instagram ή στο Youtube. Παράλληλα, μπορούμε να κάνουμε καραόκε... ή απλώς να τα πούμε- όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Δεν υπάρχει πίεση ούτε είναι απαραίτητο να διαρκέσει ώρες.

4.Netflix Party: Αν η ιδέα ενός μουσικού πάρτι δεν σας ενθουσιάζει, μπορείτε να κάνετε μαζί με την παρέα σας ένα Netflix Party. Δείτε ταυτόχρονα την ίδια ταινία... και σχολιάστε την στιγμή που συμβαίνουν τα πράγματα.

5.Παίξτε online παιχνίδια: Ακόμη και αν δεν είστε φαν των video games, αφιερώστε λίγο χρόνο να βρείτε κάποιο παιχνίδι που ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντά σας...και παίξτε σαν μικρά παιδιά μαζί με την παρέα σας. Θα δείτε πως είναι φαν.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Aν θέλετε να ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό, σας δίνουμε πέντε 5 φανταστικές ιδέες
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ