ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς να ανανεώσετε ένα μικρό μπάνιο

Αξεσουάρ, κρεμαστά ντουλάπια, πάγκοι και ράφια μπάνιου, μπορούν να δώσουν ένα διαφορετικό στυλ στο μπάνιο σας

Newsroom K

Θέλετε να κάνετε το μπάνιο σας να δείχνει μεγαλύτερο; Το ότι το μπάνιο σας είναι μικρό δεν σημαίνει πως πρέπει να υστερεί στη διακόσμηση. Υπάρχουν άπειροι τρόποι, για να το κάνετε να δείχνει όμορφο και μεγαλύτερο.

- Το λευκό μπάνιο μεγαλώνει τον χώρο, όπως και ο δυνατός φωτισμός. Αν το μπάνιο σας έχει παράθυρο, τότε βάψτε το λευκό για να φανεί μεγαλύτερο κάτω από το φυσικό φως του ήλιου.

- Μη βάζετε ογκώδεις νιπτήρες σε μικρά μπάνια. Επιλέξτε έναν νιπτήρα με λεπτή βάση για εξοικονόμηση χώρου, και τοποθετήστε στο κενό από κάτω μερικά ράφια μπάνιου για έξτρα χώρο αποθήκευσης. Χρησιμοποιήστε πλαστικές θήκες για να οργανώσετε τα μικροαντικείμενά σας, (όπως τα κοκαλάκια και τις οδοντόβουρτσες). Προτιμήστε να είναι διαφανείς για να βρίσκετε εύκολα τα πράγματα που βάζετε μέσα.

- Αν θέλετε να προσθέσετε ντουλάπια, τότε μπορείτε να τα βάλετε πάνω ακριβώς από το νιπτήρα, προτιμήστε ντουλάπια με καθρέφτες. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε ό,τι δε θέλετε να έχετε σε κοινή θέα. Τα κρεμαστά ντουλάπια μπάνιου οργανώνουν τα πράγματά σας. Υπάρχουν ντουλάπια μονά, διπλά, με πόρτα-καθρέφτη που τοποθετούνται οριζόντια ή κάθετα. Βρείτε την αποθηκευτική λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, ανάμεσα από άπειρες ιδέες.

- Επιλέξτε αποθηκευτικούς χώρους, όπως καλάθια και κουτιά, για να αποθηκεύετε εκεί όλα τα απαραίτητα, και τοποθετήστε ανοιχτά ράφια για να γλυτώσετε χώρο, δίνοντας στο μικρό σας μπάνιο το στυλ που του αξίζει. Εναλλακτικά προσθέστε δίπλα από τον νιπτήρα πάγκους μπάνιου, για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

- Αν θεωρείτε το μπάνιο σας υπερβολικά μικρό τότε μπορείτε να το επεκτείνετε απλά τοποθετώντας, ακριβώς απ' έξω, μερικά ράφια ή ντουλάπια.

- Τα μικρά μπάνια δείχνουν ακόμα πιο χαριτωμένα όταν κρύβονται πίσω από συρόμενες πόρτες. Βάλτε και έναν έντονο γλυκό φωτισμό και θα εντυπωσιάσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας.

- Τα αξεσουάρ μπάνιου είναι εξίσου σημαντικά για τη διακόσμηση. Αξεσουάρ όπως οι καθρέφτες, προσθέτουν βάθος στον χώρο, και γι’ αυτό καλό είναι να τους τοποθετήσετε έξυπνα στον τοίχο σας. Καλό θα ήταν η μια πλευρά του μπάνιου πάνω από τον νιπτήρα να καταλαμβάνεται όλη από έναν μεγάλο καθρέφτη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Το πρώτο σημάδι κρίσης είναι οι συνεχόμενες εντάσεις και έντονοι διαπληκτισμοί, ειδικά όταν το ζευγάρι τσακώνεται με ασήμαντες αφορμές

4 σημάδια κρίσης στο γάμο μας

Όλο και περισσότερα ζευγάρια στην εποχή μας βιώνουν κρίση στο γάμο τους, κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε διαζύγιο ...
Newsroom K
 |  ΘΕΜΑΤΑ
X