ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς να διοργανώσετε το τέλειο party γενεθλίων μετά την καραντίνα

Αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να γιορτάσετε αυτά τα «χαμένα» γενέθλια

Newsroom K

Είτε πρόκειται για τα δικά σας γενέθλια ή κάποιου αγαπημένου σας προσώπου που έτυχε να έχει γενέθλια κατά την διάρκεια της καραντίνας τότε αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να γιορτάσετε αυτά τα "χαμένα" γενέθλια. Με το τέλος της καραντίνας και της επαναλειτουργίας σχεδόν όλων των επιχειρήσεων στο νησί μας μπορείτε να γιορτάσετε και να διοργανώσετε ένα υπέροχο party γενεθλίων που θα επανασυνδέσει την παρέα... έχοντας βέβαια υπόψιν όλα τα μέτρα ασφαλείας, τόσο για τον εαυτό σας αλλά και τους υπόλοιπους.

Είναι γνωστό σε όλους μας πως το επιτρεπτό όριο για μια σύναξη είναι 10 άτομα το μάξιμουμ. Με αυτό στο μυαλό λοιπόν, συμβιβάζεστε στους κανονισμούς και δεν ξεπερνάτε τις 10 προσκλήσεις, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας.

Ηouse party ή σπιτικό brunch
Εάν πρόκειται να διοργανώσετε ένα house party, τότε βεβαιωθείτε πως το σπίτι όπου θα γίνει η σύναξη θα έχει αρκετά μεγάλο εξωτερικό χώρο έτσι ώστε οι καλεσμένοι να είναι άνετοι κρατώντας κάποια απόσταση μεταξύ τους. Εννοείται πως η ύπαρξη αντισηπτικών στον χώρο είναι απαραίτητη, οπότε εφοδιαστείτε με μικρά μπουκαλάκια για να προσφέρετε στους φίλους σας. Όσον αφορά στο φαγητό και το ποτό είμαστε σίγουροι πως μπορείτε να σκεφτείτε πολλές νόστιμές συνταγές για να φτιάξετε (εφόσον η πρακτική στην καραντίνα σας έκανε pro).

Picnic στην παραλία ή τα βουνά
Μια όμορφη ιδέα για να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας ή των φίλων σας είναι διοργανώνοντας το τέλειο picnic! Οποίος και αν είναι ο προορισμός σας (θάλασσα ή βουνό) εμείς σας έχουμε ήδη ενημερώσει για το πως να πετύχετε το τέλειο picnic.

Σε μπαρ ή εστιατόρια
Αν έχετε την διάθεση να βγείτε για δείπνο και για ποτό ή brunch με την παρέα σας, τότε βεβαιωθείτε πως θα κάνετε την κράτησή σας εγκαίρως έτσι ώστε να εξασφαλίσετε το τραπέζι σας χωρίς να περιμένετε στην ουρά.

Girls night in
Έστω και αν τώρα επιτρέπεται να βγούμε έξω για καφέ ποτό και φαγητό, τι καλύτερο από το να διοργανώσετε ένα sleepover με τις φίλες σας για να κάνετε catch up όλο αυτό τον καιρό που βρισκόσασταν χώρια. Προμηθευτείτε με μάσκες προσώπου (περιποίησης αυτή τη φορά), νόστιμα finger food και μια καλή ταινία, τα υπόλοιπα τα αφήνουμε πάνω σας!

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση