ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα απαραίτητα για το «φαρμακείο των διακοπών»

Τι να πάρετε μαζί σας στις διακοπές για να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο

must.com.cy

Της Ριάνας Στυλιανού

Ο μήνας των διακοπών έφτασε και εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμασταν πιο ενθουσιασμένοι! Ο Αύγουστος είναι ένας ιδιαίτερα χαλαρός μήνας, όπου οι πλείστες εταιρίες κλείνουν για τις καλοκαιρινές διακοπές, οι παραλίες είναι γεμάτες αλλά και τα αεροδρόμια.

Γενικά είναι ο μήνας για μικρά και μεγάλα getaways, γι’ αυτό και εμείς σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μαζί σας μια πολύ χρήσιμη συμβουλή για τις διακοπές σας, και αυτή είναι: Tι να συμπεριλάβετε στο "φαρμακείο των διακοπών".

Από το φαρμακείο των διακοπών σας λοιπόν, δεν πρέπει να λείπουν τα βαμβάκια, το οξυζενέ, το ιώδιο, οι αποστειρωμένες γάζες, οι υποαλλεργικοί αυτοκόλλητοι μικροεπίδεσμοι και οι υποαλλεργικές αυτοκόλλητες ταινίες, η αντιβιοτική σκόνη και η αλοιφή για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση πιθανών τραυματισμών.

Erik Mclean on Unsplash

Επίσης θα πρέπει να συμπεριλάβετε οφθαλμικές σταγόνες για τον ερεθισμό από τη θάλασσα ή το νερό της πισίνας και τσιμπιδάκι φρυδιών το οποίο ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση αγκαθιών από αχινούς ή κεντρί μέλισσας. Τα self test επίσης θα σας φανούν πολύ χρήσιμα σε αυτή τη νέα μας καθημερινότητα.

Σημαντική θεση σε αυτό το τσαντάκι, έχει και το αντηλιακό και η καταπραϋντική κρέμα για τα ηλιακά εγκαύματα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Aν θέλετε να ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό, σας δίνουμε πέντε 5 φανταστικές ιδέες
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ