ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H σειρά που διακόπτεται από το Netflix

Η πρώτη σεζόν του Raising Dion είχε κάνει την πρεμιέρα του στην πλατφόρμα τον Νοέμβριο του 2019 και η δεύτερη σεζόν βγήκε φέτος τον Φλεβάρη

must.com.cy

Του Πάρι Δημητριάδη

Μια μεγάλη παραγωγή του Νetflix, το Raising Dion «τρώει άκυρο» από την πλατφόρμα και σταματά να γυρίζεται. Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, πρόκειται για το δράμα επιστημονικής φαντασίας, Raising Dion, που έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής δύο σεζόν.

Όπως μεταδίδει το γνωστό περιοδικό, τα νέα κυκλοφόρησαν από τη γνωστή ηθοποιό της σειράς, Sammi Haney, που κοινοποίησε την είδηση με τους φανς που την ακολουθούν στο Instagram.

«Λυπούμαι να πω ότι το Raising Dion έγινε canceled», έγραψε με κεφαλαία γράμματα και εμφανή ένταση η ηθοποιός ευχαριστώντας όλους όσοι στήριξαν τη σειρά και την παρακολούθησαν και στις δύο σεζόν. Ειδικά η δεύτερη σεζόν, σημειώνει ο Haney «ήταν εξίσου μεγάλη επιτυχία με την πρώτη και είχε ήδη αρχίσει να σημειώνεται μεγάλη επιθυμία και ζήτηση και για μια τρίτη».

Η πλοκή εστιάζει σε μία νέα γυναίκα, την Nicole Reese (Wainwright), η οποία έπειτα από την απώλεια του συζύγου της, Mark (B. Jordan) καλείται μόνη της να αναλάβει την ανατροφή του γιου τους Dion (Young).

Σύντομα η πρωταγωνίστρια θα διαπιστώσει πως ο γιος της διαθέτει υπερφυσικές δεξιότητες που του επιτρέπουν να κινείται από τηλεκίνηση και να δημιουργεί ισχυρές καταιγίδες μέχρι και το να… διαμορφώνει με το μυαλό του ένα πιστό αντίγραφο-ολόγραμμα του γαλαξία μας

Το ζήτημα είναι ότι τα χαρίσματά του πρέπει να κρατηθούν ως επτασφράγιστο μυστικό από τη μητέρα και τον οικογενειακό τους φίλο, ‘Pat’ (Jason Ritter). Αλλά μία ομάδα μυστικών κυβερνητικών πρακτόρων θα θελήσουν να μάθουν τι συμβαίνει και να χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους τις υπερδυνάμεις του εν λόγω παιδιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση