ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η επιτροπή των Golden Globes απέρριψε το «Bridgerton»

Τι αποκάλυψε η Shonda Rhimes

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

H επιτροπή πίσω από τα Golden Globes δέχεται ξανά πυρά, αυτή τη φορά από την Shonda Rhimes, δημιουργό του ''Bridgerton'' γιατί μάλλον δεν περίμεναν πως θα γίνει επιτυχία. Σύμφωνα με το The Wrap, η Hollywood Foreign Press Association (ή αλλιώς HFPA) τα τελευταία χρόνια αρνήθηκε αιτήσεις για διασκέψεις Τύπου που σκόπευαν στην παρουσίαση τριών παραγωγών με μαύρους πρωταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένου του ''Bridgerton''.

H Shonda Rhimes, δημιουργός και παραγωγός της επιτυχημένης σειράς του Netflix, επιβεβαίωσε πως η HFPA απέρριψε αίτηση για διάσκεψη Τύπου, πριν την 78η απονομή των Golden Globes.

''Η HFPA απέρριψε τη διάσκεψη Τύπου μέχρι που έγινε 'απρόσμενη επιτυχία' (μετά το ''Grey's Anatomy'', το ''Scandal'', το ''How to Get Away With Murder'', απρόσμενη επιτυχία!). Και παρ' όλα αυτά μου ζήτησαν να πάω να παρουσιάσω βραβείο. Και δεν είμαστε οι μόνοι. Γι' αυτό η HFPA δέχεται πυρά. Άναψαν τη φωτιά με την άγνοια τους'' έγραψε η Rhimes στο Twitter συμπληρώνοντας ''Εγώ είμαι τυχερή. Το πιο σημαντικό είναι όλα αυτά τα ταλέντα και τις σειρές που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία''.

Μετά την πρεμιέρα του τα Χριστούγεννα, το ''Bridgerton'' έσπασε γρήγορα ρεκόρ στην πλατφόρμα streaming. Σύμφωνα με τo Hollywood Reporter, πάνω από 82 εκατομμύρια σπίτια παρακολούθησαν τη σειρά σε όλο τον κόσμο τις πρώτες 28 μέρες, και έγινε η πρωτότυπη σειρά του Netflix με τα περισσότερα streams. Και φυσικά, πήρε το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν, για την οποία περιμένουμε ενημερώσεις.

Πηγή: Must

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση