ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ισπανική ταινία του Netflix που προκαλεί συζητήσεις

Έχεις δει το «Wasteland»;

must.com.cy

Οι ισπανικές παραγωγές στο Netflix κατάφεραν για ακόμα μια φορά να γίνουν αντικείμενο συζήτησης, μόνο που αυτή τη φορά δεν είμαστε σίγουροι αν είναι για καλό ή για κακό. Το ''The Wasteland'' (ή ''El Páramo'', αν προτιμάς) είναι μια δραματική ταινία μυστηρίου και τρόμου, που κάνει όσους την παρακολουθούν να ''χάσουν τον ύπνο τους'', όπως γράφει χαρακτηριστικά το Pop Culture.

Στο στόρι, η Lucia και ο γιος της ζουν μακριά από τον πολιτισμό, σε μια περιοχή που δεν έχει σχεδόν καθόλου ζωή και σχεδόν καθόλου επισκέπτες. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον ειρηνικό και γαλήνιο και παρόλο που στην αρχή φαίνεται να τα καταφέρνουν, όταν ένα μυστηριώδες και βίαιο πλάσμα κάνει την εμφάνισή του αρχίζοντας να στοιχειώνει το μικρό τους σπίτι, η σχέση τους και οι δεσμοί που έχουν αρχίζουν να καταρρέουν.

Από την άλλη, η ταινία φαίνεται να έχει κερδίσει τους κριτικούς. Ο Nick Allen της ιστοσελίδας RogerEbert.com γράφει πως ''ακόμα και όταν η ταινία 'στεγνώνει', υπάρχουν οι εξαιρετικές ερμηνείες'' με τον Miguel Romero Fernandez του Cinemania να προσθέτει ''Χωρίς μεγάλο ντόρο ή ιδιαίτερα εφέ, το 'Wasteland' μάς αντιμετωπίζει με τους χειρότερους δαίμονές μας μέσα από τις απίστευτες ερμηνείες και την συγκινητική σχέση μητέρας - γιου που παρουσιάζουν''.

Δείτε το τρέιλερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση