ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η σύζυγος του Κώστα Δόξα σχολιάζει την απάντηση που έδωσε για τον ξυλοδαρμό της

Μαρία Δεληθανάση: «Δεν έχει ακόμα το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα Μαρία Δεληθανάση, λίγο μετά την γνωστοποίηση της καταγγελίας που έκανε στον τραγουδιστή και έπειτα, από την διάψευση των δηλώσεών της από τον ίδιο και την έκκληση που έκανε στα media να μην αναδημοσιεύσουν την συνέντευξή της, μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική εκπομπή Έλα χαμογέλα.

Η γνωστή blogger, που βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον τραγουδιστή που όπως υποστηρίζει συνεχώς την εκφόβιζε, την κακοποιούσε λεκτικά αλλά έφτανε μέχρι και στο σημείο να τη χτυπήσει τόσο άσχημα, ώστε να μελανιάσει το πρόσωπο της, τόνισε ότι δεν θέλει να έχει ούτε έστω και έμμεση επαφή με τον πρώην σύζυγό της. Δείτε στην συνέχεια τις ερωτήσεις που δέχτηκε και τις απαντήσεις της.

Τι έχετε να απαντήστε στην πρόσφατη επιστολή του πρώην συζύγου σας προς τα ΜΜΕ;

«Δεν θα ήθελα να ανοίξω κάποιο διάλογο έμμεσο με την άλλη πλευρά».

Για ποιο λόγο θεωρείτε ότι ο πρώην σύζυγός σας μέσω της επιστολής του απαγορεύει στα ΜΜΕ την αναδημοσίευση της συνέντευξή σας;

«Νομίζω πως οι λόγοι είναι προφανείς. Προφανώς γιατί του είναι άκρως ενοχλητική η κατάθεση της αλήθειας με όλα αυτά τα στοιχεία. Αντ’ αυτού όμως το θάρρος να ζητήσει έστω μία συγγνώμη δεν το έχει ακόμη και αυτή τη στιγμή».

Έχετε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου σας;

«Μάλιστα, έχει κατατεθεί η μήνυση».

Πόσο καιρό λάμβαναν χώρο αυτά τα γεγονότα που περιγράφετε στις καταγγελίες σας;

«Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση μετρούν πολλά χρόνια σε διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες. Από πιο ήπιες μορφές λεκτικής ή ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία ‘απλή’ ως αρκετά σοβαρή».

Ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και σας έκανε να αποχωρήσετε από το γάμο σας;

«Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνειδητοποίηση ότι κάθε υπόσχεση για αλλαγή και κάθε μεταμέλεια ήταν απλά προσχήματα για να αποφύγει τις όποιες συνέπειες».

Πιστεύετε ότι το κίνημα Metoo σας παρακίνησε να μιλήσετε δημοσίως για αυτό το ζήτημα;

«Την πρώτη κίνηση να μιλήσω για τη δική μου ιστορία την έκανα λίγο πριν ξεσπάσει όλο αυτό το κύμα, όμως έπρεπε πρώτα να κινήσω τις νόμιμες διαδικασίες. Σαφώς και τη στιγμή που συμβαίνει τυγχάνει να υφίσταται και η συγκυρία αυτή. Είναι σα να υπάρχει ένας καθολικός συντονισμός στην καταπολέμηση κάθε είδους βίας».

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση