ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κι όμως, αυτή η ηθοποιός δοκιμάστηκε για τον ρόλο της «Daenerys»

Η τεχνολογία μας δείχνει πως θα ήταν σε... ένα παράλληλο σύμπαν

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Σίγουρα τώρα δεν μπορούμε να φανταστούμε καμία άλλη να υποδύεται την Daenerys Targaryen στο ''Game of Thrones'' αφού η Emilia Clarke έχει ταυτιστεί με τον ρόλο. Ο ρόλος όμως δεν της δόθηκε κατ' ευθείαν, και όπως ήταν φυσικό έγιναν διάφορες οντισιόν μέχρι να αποφασίσουν ποια θα ενσαρκώσει την Μητέρα των Δράκων στη μικρή οθόνη.

Με το ίδιο σκεπτικό, έχουμε ταυτίστει την Wanda Maximoff με την Elizabeth Olsen, πρώτα μέσα από τις ταινίες των ''Avengers'' και στη συνέχεια από την (πολύ) επιτυχημένη σειρά ''WandaVision''. Παρ' όλα αυτά, η Olsen αποκάλυψε πως είχε δοκιμάσει την τύχη της στις οντισιόν του ''Game of Thrones'' αλλά όπως αποκάλυψε, πήγε ''φρικτά'':

''Ναι, πέρασα από οντισιόν για το 'Game of Thrones'. Έκανα δοκιμαστικό για την βοηθό του casting director, σε ένα μικρό δωμάτιο στη Νέα Υόρκη μόνο με μια κάμερα και με αυτούς να διαβάζουν το σενάριο. Διάβασα τον λόγο της Khaleesi όταν βγαίνει από την φωτιά. Ήταν φρικτό. Δεν με πήραν πίσω'' είπε η Olsen σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter. Όλα όμως έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν και οι δύο γυναίκες γνώρισαν τεράστια επιτυχία με διαφορετικούς ρόλους.

Αν όμως θέλεις να δεις πώς θα ήταν η Olsen στον ρόλο, το κανάλι stryder HD είναι εδώ για εσένα αφού με τη βοήθεια της εφαρμογής Deepfake μάς δείχνει σκηνές από την σειρά με την Elizabeth Olsen πρωταγωνίστρια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση