ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με αυτό τον τρόπο δείχνουν γιατροί σε ασθενείς το πρόσωπό τους πίσω από τις μάσκες

Οι φωτογραφίες που έγιναν viral

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπορεί εμείς να βρισκόμαστε στο σπίτι και να γιορτάζουμε με τον ένα η τον άλλο τρόπο το Πάσχα υπάρχουν όμως και οι ήρωες της πρώτης γραμμής στην μάχη εναντίων του κορωνοϊού.

Οι επαγγελματίες υγείας βρίσκονται στις δουλειές τους καθημερινά παλεύοντας να σώσουν ζωές κρυμμένοι πίσω από υπέρογκες στολές και μάσκες.

Σίγουρα θα έχετε δει φωτογραφίες από γιατρούς οι οποίοι φωτογραφίζουν τα πρόσωπά τους στο τέλος της βάρδιας τους και είναι γεμάτα κόκκινα σημάδια που δημιουργούνται από τον εξοπλισμό τον οποίο φοράνε. Αυτά τα σημάδια δεν προλαβαίνουν πολλές φορές να επουλωθούν μέχρι την επόμενη ημέρα.

Παρόλα αυτά κάποιοι από αυτούς σκέφτηκαν ότι θα ήταν ωραίο οι ασθενείς τους να μπορούσαν να δουν το πρόσωπό τους και όχι μόνο τα μάτια τους πίσω από μάσκες και στολές.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί ασθενείς όμως υπάρχουν περιπτώσεις που ένας γιατρός αναλαμβάνει εξολοκλήρου κάποιον.
Τρεις γιατροί στο Ισραήλ λοιπόν αποφάσισαν να έρθουν πιο κοντά με τους ασθενείς του με το να κολλήσουν μια φωτογραφία με τα πρόσωπά τους στην στολή τους έτσι ο ασθενής θα νιώσει πιο κοντά τους.

Η φωτογραφία έγινε viral ενώ ένας γιατρός στην Καλιφόρνια ο Robertino Rodriguez αποφάσισε να κάνει ακριβώς το ίδιο.

«Χθες αισθάνθηκα άσχημα για τους ασθενείς μου, μπαίνοντας στο δωμάτιο με το πρόσωπό μου καλυμμένο. Ένα καθησυχαστικό χαμόγελο κάνει μεγάλη διαφορά σε ένα τρομαγμένο ασθενή. Έτσι, σήμερα έφτιαξα ένα μεγάλο badge για τη στολή μου, ώστε οι ασθενείς να βλέπουν ένα καθησυχαστικό χαμόγελο», έγραψε ο ίδιος.

ΠΗΓΗ: MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση