ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Deejay Radio μαζεύει τις παλιές σας ηλεκτρονικές συσκευές!

Ο λόγος είναι για ανακύκλωση, τις ανταλλάζει με tablets και τις δωρίζει στα άπορα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου του Δήμου Λευκωσίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Deejay Radio μαζεύει τις παλιές σας ηλεκτρονικές συσκευές για ανακύκλωση, τις ανταλλάζει με tablets και τις δωρίζει στα άπορα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου του Δήμου Λευκωσίας.

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να φέρετε στα γραφεία μας, στην οδό Νίκου Κρανιδιώτη 7, 2411, στην Έγκωμη ή στα γραφεία του Kronos Express, τις παλιές σας ηλεκτρονικές συσκευές, όπως κινητά, tablets, iPods, μικρά ραδιόφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές γραφείου. Οι συσκευές αυτές θα ανακυκλωθούν και κάθε συσκευή θα αναλογεί σε ένα tablet με την βοήθεια της Cyta. Τα tablets αυτά θα δοθούν σε άπορα παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου του Δήμου Λευκωσίας.

Πρόκειται για μία δράση με οικολογικό χαρακτήρα, αφού όλες οι παλιές σας ηλεκτρονικές συσκευές θα ανακυκλωθούν. Η δράση αυτή ταιριάζει στον χαρακτήρα του Deejay και εντάσσεται στο πλαίσιο του #musicforgood. Θέλοντας να δώσουμε θετικά πρότυπα στους ακροατές μας, πιστεύουμε πως ένα μέσο πρέπει να παρεμβαίνει θετικά, και δεν υπάρχει καλύτερη πλατφόρμα γι’ αυτό από το ραδιόφωνο.

Σκοπός μας είναι να μοιράσουμε χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη και να υπάρχει ίση πρόσβαση στη γνώση και τη διασκέδαση.

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή των μαθητών/μαθητριών, τέτοιες δράσεις είναι εξαιρετικής σημασίας καθώς διασφαλίζουν την ίση πρόσβαση όλων των παιδιών στην τεχνολογία, τη γνώση και τη διασκέδαση.

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση