ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι 3 Spider-Man έκαναν πραγματικότητα αυτό το διάσημο meme

Κι όμως το meme έγινε επιτέλους πραγματικότητα

must.com.cy

Από τη μέρα που κυκλοφόρησε η ταινία ''Spider-Man: No Way Home'' μία από τις σκηνές που απασχόλησαν τα social media ήταν εκείνη όπου οι τρεις Spider-Man δείχνουν ο ένας τον άλλο, σαν μια αναφορά στο γνωστό meme με τη σκηνή από τη σειρά κινουμένων σχεδίων από τα '60s, όπου ο πραγματικός Spider-Man και δύο απατεώνες ντυμένοι σαν αυτόν κάνουν την ίδια κίνηση.

H σκηνή από τη σειρά κινουμένων σχεδίων που έγινε meme.

Τώρα, ο Tom Holland, o Andrew Garfield και ο Tobey Maguire πόζαραν για χάρη της προώθησης της κυκλοφορίας της ταινίας σε ψηφιακές πλατφόρμες, αναπαραστώντας το εν λόγω meme και από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η φωτογραφία έγινε viral σε media και social media.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by PopCulture (@popculture)

Η σκηνή από την σειρά κινούμενων σχεδίων χρησιμοποιείται ως meme όταν το περιεχόμενο έχει να κάνει με υποκρισία, αλλά ανεξάρτητα με την έννοια της, είναι ένα από τα πιο γνωστά memes των τελευταίων χρόνων. Μάλιστα, ήταν ιδέα του Garfield να ποζάρουν σαν το εν λόγω meme, κατά τη φωτογράφισή τους για το περιοδικό IndieWire.

Για τα πρακτικά, να πούμε πως ο Garfield ήταν ο Spider-Man στις ταινίες ''The Amazing Spider-Man'' του 2012 και του 2014, ο Maguire ήταν ο προκάτοχός του στην τριλογία ''Spider-Man'' από το 2002 μέχρι το 2007, και οι δύο για χάρη της Sony, και φυσικά ο Holland είνα ο τελευταίος Spider-Man, στις ταινίες της Marvel. Οι τρεις τους συναντήθηκαν στο ''Spider-Man: No Way Home'' όταν άνοιξε η πύλη για παράλληλα σύμπαντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση